Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Алтерма 3 M Моноблок

Първата моноблок термопомпа от Дайкин на хладилен агент R32- голямата стъпка в енергийната ефективност и понижаването на въглеродните емисии.

Алтерма 3 M Моноблок novobluevolution

Сподели

Обади се и ние ще ви изготвим безплатно оптимална оферта, точно според вашите нужди и предпочитания.

Altherma 3 M- компактната екологична термопомпа от Дайкин

 

Защо да изберете термопомпа Daikin Altherma?

Термопомпата извлича енергията от околния въздух, за да отоплява, охлажда или загрява гореща вода в дома Ви. Делът на възобновяемата енергия е около 75%! Това означава, че с 1kW консумирано електричество получавате 4kW отоплителна мощност. Благодарение на компресора и хладилния агент, който прехвърля топлината от външния въздух във Вашия дом, се наслаждавате на зелена безплатна енергия, с ефективност на приложението до А+++.

Термопомпа Дайкин - ефективно решение за отопление

Какво е моноблокът Daikin Altherma 3M и какви са предимствата му?

Моноблокът е термопомпа с външно тяло, в което се помещава целият фреон от системата. При системата с моноблок няма вътрешно тяло, а само свързочна кутия и самостоятелен бойлер за битова гореща вода - предимство за случаите, при които няма достатъчно място за монтаж на вътрешно тяло. Външното тяло произвежда гореща вода за отопление и подгряване на бойлер, а Вие се наслаждавате на комфорта и тишината на Дайкин.

Подходящ е при новостроящи се сгради и големи реновации. Изходящата температура е подходяща за системи с подово отопление или термопомпени конвектори - ниската ѝ температура гарантира същият комфорт като при високотемпературните източници при значително по-малки експлоатационни разходи.

Дизайн от ново поколение

Подобреният дизайн на новият моноблок комбинира естетика, занижени нива на шумово налягане и компактни размери в едно. Благодарение на хладилния агент R-32 можете да се насладите на комфортно отопление и охлаждане при най-високи екологични стандарти.

Термопомпа Daikin Altherma 3M - компактното решение за дома

 

Комфортно отопление под контрол!

Новият Daikin Residential Controller App е създаден за съвременния динамичен човек! Можете да управлявате отоплението и охлаждането си директно от смартфона - дори и чрез гласови команди! 

Контролирайте комфорта си, създавайте собствени режими на работа и следете консумацията на енергия по всяко едно време и от всяка точка на света.

Daikin Residential Controller - контрол на термопомпа от смартфона

Изтеглете приложението Daikin Online Controller

Свали документи

монтаж Daikin климатик

В качеството си на оторизиран дилър на висококачествена климатична техника Дайкин, MMC Инк е напълно наясно с голямата отговорност, която носим при извършване на монтажните работи. За целта, ние разполагаме с персонал, който ежегодно преминава обучения в централата на Дайкин и  през периодични вътрешни атестации и имат на на разположение   широк набор от специализирана литература и технически документация за всеки един от продуктите на Дайкин. 
 
Освен персоналът, изключително важни са и инструментите и материалите, които се използват. Затова ние:
 
1.   Използваме висококачествена пробивната техника за направата на отворите в стената, както и прахосмукачка, за да сведем до минимум опрашаването на Вашия дом.

2.   Използваме медна тръба с дебелина, която гарантира,че по време на монтажа тя няма да се пречупи и да предизвика загуба на фреон.

3.   Обличаме медната тръба с изолация за намаляването на загубите .

4.   Използваме PVC канали, за да запасим Вашия интериор максимално.

5.   Задължително извършваме вакуумиране на климатика .

6.   Събираме всички отпадъци от  кашони, фолиа и други и ги изхвърляме на определените за това места.

7.   Стремим се да удовлетворим Вашите желания и да останете доволни от нашата работа.


Преди започването на монтажа от изключителна важност е правилният избор на място. За да може Вашият климатик да работи коректно, трябва да се избере място, на което няма мебели, които да му пречат, да има достатъчно пространство за свободното движение на въздушния поток, да бъде нивелиран и да има възможност за извеждане на конденза.  Външното тяло да е монтирано на здрава основа и да е лесно достъпно за бъдещо сервизно обслужване.
 
 За всички предлагани от нас продукти на Дайкин осигуряваме монтаж във всяка точка на страната със собствени екипи или специалистите на нашите партньори.
 
Подробна информация за това, какво се включва в монтажа  вижте тук

1. Климатиците на Daikin са с 3 (три) години пълна гаранция и ММС като официален представител на Daikin я предлага на клиентите си , без да изисква допълнителни профилактики или проверки на системите през този период.                                                                                                      

2. Гаранционният период на климатици Дайкин е валиден при монтаж от страна на MMC.

3. Гаранционният период започва да тече от датата на въвеждане в експлоатация, но не по-късно от 2 календарни месеца от датата на извършване на доставката на техниката и е валиден само с оригинална гаранционна карта, в която е описан моделът и серийният номер на климатика.

4. В гаранционния срок се покрива всяка техническа неизправност по конструкцията на климатичната техника, възникнала от фабричен дефект.                          

5. Срокът за отстраняване на констатиран дефект по време на гаранционния период е законно установеният в ЗЗП .

6. Срокът на осигуряване на резервни части от производителя Дайкин е 10 години от закупуването на климатика.

7. Настоящата гаранция не се отнася за следните случаи:

- почистване на въздушни филтри;

- подмяна на фотокаталитичен филтър, био-филтър, филтър от титаниев апатит, flash streamer;

- подмяна на батерии за дистанционно управление;

- почистване на външния компресорно-кондензаторен агрегат от замърсяване и попадане на листа и чужди тела;

- почистване и преправяне на кондензи и кабел-канали на вътрешно/външно тялo.

8. Настоящата гаранция не покрива възникнали технически проблеми в следните случаи:

- при демонтаж, опит за ремонт и преместване на уреда от неоторизирани лица;

 - при промяна на конструкцията на помещението;

- при щети нанесени от природни бедствия, аномалии в електроснабдителната мрежа и вандализъм.                               

9. Преди да започне екполатацията на климатичната техника или да подадете сигнал за неизправност е задължително да се запознаете внимателно с инструкцията за експлоатация на уреда.

10. При липса на дефект или повреда след посещение на сервизен специалист, клиентът е длъжен да заплати разходите за посещението в размер, установен по актуална ценова сервизна листа на ММС , публикувана в сайта на фирмата.