Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Промоции - Климатици Цени

Прочети повече

Фирма ММС – представяме пред вас видове климатици, цени и хитрости за управление на разходите

В миналото наистина да си позволиш климатици, цените на които са били високи и за най-лъскавия магазин и богато уредена къща, е било немислим лукс. Усърдната работа на изобретатели, механици, находчиви майстори са направили така, че днес вие да можете да си позволите климатици, цените на които са по вашия джоб. Ние – фирма ММС се грижим луксът и технологиите от бъдещето да дойдат у вас. В статията ще представим климатици, цени, поддържка и услуги за монтаж от фирма ММС и Дайкин.

климатици цени 1
климатици цени

Ако искате да разберете какви спестявания може да реализирате с избирането на подходящото отопление, свържете се с експертите на MMC, които ще анализират вашата ситуация и ще дадат съвет за климатици, цените на които са съобразени с нуждите  и възможностите ви.

Климатици – цени: едно изследване на двата компонента

В началото на отоплителния период експертите събират данни и обикновено препоръчват отопление с климатици. Цените на дърва, въглища, ток, природен газ винаги са важни за сметката. Колко ще заплатите за отопление с различните видове горива? През отоплителен сезон 2017 киловатчас отопление с парно струва 9.6 ст., с ток – 22.7 ст., с дърва – 5.3 ст., а с природен газ – 8.8 ст.

Нека ви представим предложения за отопление от българския пазар, за да прецените кой е най-оптималният вариант, за да отдадете предпочитание на нашите климатици: цена на уреда, сметки за ток, друг консумативи, поддръжка. Естествено фокус е сравнението с климатици, цените на които познаваме. Сравняваме целия пазар, защото достойнствата на Дайкин и при поддържането на добър баланс климатици - цени са ненадминати.

Отопление на дърва и въглища. Нека сравним камини с климатици. Цени на камини в диапазона са 150 до 12 000 лева, а на климатици, цените са от 500 до 19 000 лева. Камините създават чувство за уют, но не бива да забравяме поддържката, грижата за набавяне на горива, сравнително честата профилактика. Тук сравнението на годишна база с климатика, цените на които включват всичко това еднократно, е много лесна. Когато става дума за ползите за природата и за вашия джоб, лидерът е ясен – климатици, цените на които се оправдават скоро. 

Отопление с радиатори към ТЕЦ. Разбира се можем да използваме услугите на ТЕЦ в града, в който живеем. Сметките за парно и топла вода в апартамент 50 м2 за сезон е 500 -700 лева. За същия апартамент с климатик сметката е до 70 лева на месец. Свободата обаче е това, заради което потребителите биха избрали климатици. Цените на климатиците, съотнесени с таксите за ТЕЦ и поделянето между съседи на парите за сградната инастлация дават предмиство на климатика.

Отопление с уреди на ток. Тук изводът отдавна е направен, тъй като е доказана енергоефективността на нашите климатици. Цените на уреда бързо се компенсират от много по-ниските сметки за ток. Между една „духалка” и един климатик разликата е близо 3 пъти в полза на климатика. Още в сезона нашите климатици, цените на които са фиксирани, се самоизплаща.

Термопомпи Дайкин – специалните електроуреди. При избора между  термопомпите Дайкин и климатиците, цените на уредите също са фактор. Но, за да се вземе сериозно решение, трябва да се направи задълбочен анализ преди да отсъдим в полза на климатици. Цените на климатиците и  цените на термопомпите могат да се сравнят лесно, но онова, което ще реши такава дилема е консултацията с наш експерт, който ще проучи помещение, термопомпи и климатици. Цени ще ви предложи според възможностите и помещението ви.  

Дайкин - видове климатици, цени, параметри на помещението и разход на енергия

климатици цени 2
климатици цени - Купете от нас

Фирма ММС предлага монтаж и поддръжка изключително и само на високоефективните климатици Дайкин. Нека ви представим няколко типа климатици. Цените на всеки от показаните модели можете да откриете на сайта www.mmc.bg. Фирма ММС предлага климатици Дайкин, разпределни в следните категории

Климатици: цени за уредите за дома

Стенни климатици: цени от 1200 лв. за Daikin Сенсира FTXC-C  до 5500 лв. за Daikin Ururu Sarara FTXZ-N 

В тази рубрика си позволяваме силно да ви препоръчаме климатик Daikin Ururu Sarara. Урур означава овлажняване, а Сарар - изсушаване без излишно охлаждане и тези две думи са името на тези климатици, цените на които са във високия ценови клас, но вкарват в дома ви космическа технология и се изплащат веднага. Единствена по рода си климатична система с възможност за охлаждане, отопление, овлажняване, изсушаване, вентилация с пресен въздух и пречистване на въздуха в помещението.

Подово-стенни климатици: цени средно 2700 лв. за отопляема площ 25м2

Скрит монтаж на определени климатици: цени, започващи от 2100 лв за 25 м2

Климатици: цени за уредите за търговски приложения.

Касетъчни климатици: цени между 3500 за Дайкин FCAG, Единствена по родна си таванна касета на Дайкин с 360° разпределение на въздушния поток за оптимална ефективност и комфорт . Широка гама от мощности от 7,5 KW - 140 KW

Скрит монтаж на климатици: цени между 3500 до 5600 лева за Daikin FFA с напълно плоската касета. С помощта на допълнителните си сензори, спестявате до 27% от сметката си за ел.енергия

Можете да проверите другите предложения за климатици, цените  на които са посочение в отделен докумет с цялата техническа документация в секция Продукти на сайт ни www.mmc.bg

Новите инверторни климатици: цени, които си заслужават

Климатиците Дайкин имат множество предимства, но когато говорим за енергоефективност, можем да се спрем на инверторните климатици. Цените на инверторните климатици вече не са драстично по-високи от цените на стария тип неинверторни климатици. Цените, които можем да очакваме при инверторни климатици, не са от значение, защото ще ви осигурят до 35% по-малки сметки за ток. Революционното в инверторните климатици е, че те се нагаждат към условията в помещението и поддържат постоянна температура, вместо периодично да спират мотора, когато уредът си почива.

Фирма ММС – помощник в балансирането на климатици – цени

климатици цени 3
климатици цени - Качество и достъпност

Ако търсите климатици, цените, на който са съобразени и с възможностите ви, не се колебайте да се свържете със специалистите на MMC. Те ще ви преведат без усилия и стрес през широкия избор на климатици, цените на които ще са в баланс с електроефективността им.

Ще бъдете изумени от значителните подобрения, през които са преминали климатиците, цените им и знанията ни за управлението им.  

Фирма ММС – представяме пред вас видове климатици, цени и хитрости за управление на разходите

Климатици – цени: едно изследване на двата компонента

Дайкин - видове климатици, цени, параметри на помещението и разход на енергия

Климатици: цени за уредите за дома

Климатици: цени за уредите за търговски приложения.

Новите инверторни климатици: цени, които си заслужават

Фирма ММС – помощник в балансирането на климатици – цени