Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Бизнес клиенти

Управление на проекти 

ММС разполага с професионални екипи за комплексен инженеринг . Фирмата предлага цялостно изпълнение на отоплителни, вентилационни и климатични,  което включва проектиране, изграждане, доставка и сервиз.
Проектиране и инженеринг 


ММС изготвя проекти по ОВК, Електро и Енергийна ефективност за всички видове сгради – административни, офис, производствени, обществени, жилищни и др.

чети още
Реинженеринг 

Реинженерингът в областта на промишлените ОВК инсталации е с цел да се подобри ефективността им при оптимизирани инвестиционни разходи. С оглед търсенето на все по-висока рентабилност, екипът на ММС оценява потенциала на съществуващата инсталация и предлага разумни решения в тази насока.
чети още
Изпълнение на ОВК и ЕЛ проекти  

Монтажните групи на ММС са висококвалифицирани и сертифицирани по Европейски стандарти. При монтажа на инсталациите се използват само висококачествени инструменти и технологични продукти, които са безвредни за околната среда.
чети още
BMS 

ММС предоставя услугата за интегриране на ОВК системите към сграден мениджмънт BMS ( Building Management System) . Осигурява се централизирано управление и контрол на отоплителната, вентилационна и климатична техника на база на автоматизирана платформа BMS.
чети още
Сервиз

ММС предлага набор от услуги за поддръжка на инсталираните системи, с цел да се гарантира оптималната им работа. Клиентите на фирмата ползват пълната гаранция, предоставена от производителя и имат възможност да сключат Договор за сервизно обслужване.
чети още