Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Покупки на изплащане

ММС Инк предлага гъвкави лизингови схеми на всички климатици, съобразени с индивидуалните нужди и възможности на клиента. Имаме сключени договори с водещите компании UniCredit Consumer Financing,TBI Bank и ДСК Банк.


Кандидастването за одобрение на стоков кредит е в офисите на ММС Инк, като за целта е необходима само лична карта и време около 15 минути, а плащанията могат да бъдат направени във всеки банков клон, което е улеснение за нашите клиенти.

0% лихва при покупка на изплащане :

            - Срок на изплащане - 6 или 9 месеца
            - Годишен фиксиран лихвен процент - 0%
            - ГПР -  0%

Пример за 6 месеца с TBI, Unicredit и ДСК Банк:
При размер на кредита 1300 лв., с изплащане на 6 месечни вноски по 216,666 лв. със задължителна първоначална вноска  и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1300 лв.

Пример за 9 месеца с Уникредит :
При размер на кредита 2000 лв., с изплащане на 9 месечни вноски по 222.22 лв. със задължителна първоначална вноска  и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 2000 лв.
 

Вземи своя комфортен и надежден климатик сега.

Покупка с TBI –  повече информация може да намерите тук.
Покупка с UniCredit - повече информация може да намерите тук Покупка с ДСК Банк - повече информация може да намерите тук.

Виж повече

Климатици на изплащане от ММС – подадена ръка навреме

Климатици на изплащане – когато отговорният бизнес предлага отговорни решения 

Много от нас са приемали климатиците за лукс преди години. Ако прегледаме историята на климатизацията, ще видим, че първите климатизирани места са луксозни магазини. Тази иновация бързо успява да се наложи в домовете, защото климатиците осигуряват комфорт, енергоспестяващи са и бързо изплащат вложените в  тях средства.

Решението за ползване на климатик у дома е категорично спестовно решение, тъй като сметките за ток падат. Но добрият бизнес познава потребителите си и знае, че за да може потребителят сам да направи първата стъпка към тази мярка за намаляване на сметките, има нужда от подадена ръка. И в този случай традиционно бизнесът помага като осигурява възможност за получаване на климатици на изплащане. Как може бизнесът да си позволи да продаде климатици на изплащане на клиентите си и то с добри условия? Тук на помощ идват други отговорни институции – фирми и банки, осигуряващи кредитиране на климатици на изплащане. Това е приятелска верига, подкрепяща решението Ви да закупите климатици на изплащане.

Искаме да ви представим по-долу възможностите за закупуване на климатици на изплащане от фирма ММС.

Фирма ММС и възможностите да закупите климатици на изплащане

ММС Инк предлага гъвкави лизингови схеми за закупуване на климатици на изплащане.  Фирма ММС имаме сключени договори с водещите компании UniCredit Consumer Financing,TBI Bank и ДСК Банк и е договорила за клиентите си добри условия при предлагането на климатици на изплащане.

Кандидатстването за одобрение на кредит за закупуване на климатици на изплащане се случва в офисите на ММС Инк. За да получите климатици на изплащане е необходимо да представите лична карта и да разполага с 15 минути. Плащанията на вноските за климатици на изплащане могат да бъдат направени във всеки банков клон.

Договорените схеми за закупуване на климатици на изплащане от ММС и партньорите

Впечатлява предложението за 0% лихвен процент при покупка на климатици на изплащане. Срокът на издължаване за климатици на изплащане е 6 или 9 месеца. ГПР е 0%          

При размер на кредита 1300 лв. за климатици на изплащане, с изплащане на 6 месечни вноски по 216, 666 лв. със задължителна първоначална вноска  и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на закупуване на климатици на изплащане е пак 1300 лв.

При размер на кредита 2000 лв. за климатици на изплащане, с изплащане на 9 месечни вноски по 222.22 лв. със задължителна първоначална вноска  и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на закупуваните климатици на изплащане е 2000 лв.

Изисквания за потребителски кредит: За закупуване на климатици на изплащане може да кандидатства всички пълнолетен български граждани или постоянно пребиваващ, притежаващи ЕГН като физически лица, а също и юридически лица.

Необходими документи за физически лица: Копие на лична карта, заверена с текст „Вярно с оригинала” и подпис на физическото лице.

Необходими документи за кандидатстване на юридически лица: Копия от първо и последно съдебно решение; Копие от идентификационен код по БУЛСТАТ; Копие от съдебно удостоверение за актуално състояние, издадено не по-рано от три месеца преди датата на кандидатстването; Лична карта на собственика/управителя/. Всички копия трябва да са заверени с "Вярно с оригинала" и печат на юридическото лице.

Услугата „Смени стария климатик за нов“ може да се съчетае чудесно с услугата: Климатици на изплащане

Какво предлага ММС при услугата „Смени стария климатик и избери Daikin“ и как това има отношение към офертата за климатици на изплащане. Първо ММС ще демонтира безплатно стария ви климатик и ще го предаде за рециклиране. В замяна ще получите отстъпка от 100 до 400лв. за новия си климатик Daikin в зависимост от модела. ММС предлага възможности за покупка на климатици на изплащане и при тази процедура. И при закупуването на климатици на изплащане също  можете да се възползвате от 60 месечна гаранция чрез програмата Stand by Me на Daikin.

Случвало ви се е да ви примамят толкова много стоки – малки и големи и веднага до тях се появява предложение за закупуването им на изплащане. И това е чудесно, когато стоката е такава, че е наложително да я вземете в правилното време, какъвто е и случаят с климатици на изплащане. За какво да внимаваме обаче, дори когато става дума за  една толкова важна вещ

Струва ли си да купим климатици на изплащане?

Плюсовете са, че

  1. Ще получите избраният от предлаганите климатици на изплащане веднага – бързо и лесно.
  2. Лихвата и вноските са фиксирани, а както вече ви дадохме пример с климатици на изплащане с договорените условия между ММС и кредитните институции, те са изгодни за вас и помагат да се сдобиете с климатици на изплащане веднага. Да, можете да си купите климатици на изплащане с нулева лихва. И това  не е измама. Просто фирмата продавач компенсира кредитните институции и все едно ви поема лихвата. Разбира се фирмите правят това, за да увеличат продажбите си и да имат лоялни и постоянни клиенти.
  3. Друг плюс да вземете климатици на изплащане е, че това е добър начин да подобрите кредитната си история. Размерът на кредита обикновено е малък. Ето защо и одобрението е по-лесно и погасяването - също.
  4. Можете да сравните условията на други кредитни институции на място, а също и да направите спокойно сметка за отношението на предлаганите промоциите на всички климатици на изплащане и предлаганите планове за изплащане.
  5. Това е добър начин да проверите търговеца, тъй като е известно, че кредитните институции не работят с фирми, които не са с добър рейтинг. Още нещо, което е добре да припомним, е, че независимо дали ще вземете климатик на изплащана или пък ще платите на цялата сума, пак можете да се възползвате от всичко, което фирма ММС предлага: оценка, монтаж, гаранция и поддържка.

За фирма ММС и предложенията за климатици на изплащане можете да видите на www.mmc.bg

Климатици на изплащане – когато отговорният бизнес предлага отговорни решения

Фирма ММС и възможностите да закупите климатици на изплащане

Договорените схеми за закупуване на климатици на изплащане от ММС и партньорите

Услугата „Смени стария климатик за нов“ може да се съчетае чудесно с услугата: Климатици на изплащане

Струва ли си да купим климатици на изплащане?

© 2024 ММС Инк Всички права запазени