Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

За дайкин

Daikin Europe N.V. (DENV) филиал, стопроцентова собственост на Daikin Industries Limited www.daikin.com, многонационална корпорация, листвана на Японската стокова борса, и водещ световен производител и доставчик на оборудване за ОВК (отопление, вентилация и климатизация), включително и на термопомпени технологии и хладилни системи. Компанията предоставя новаторски, първокласни решения за климатизация в помещения, за да отговори на променящите се нужди на нашите клиенти при битови, търговски и промишлени приложения. 

Daikin Europe N.V. е главното управление на Daikin за продажби, развойна дейност и производство за Европа, Близкия изток и Африка. Групата Daikin Europe понастоящем включва главно управление, 5 производствени бази, 17 дъщерни компании, 5 офиси за продажби и цяла мрежа от независими дистрибутори и търговски точки в целия регион на Европа, Близкия изток и Африка. 

Компанията завърши финансовата 2010 г. с 1,809 млн. евро консолидирани нетни приходи от продажби и 179,7 млн. евро резултат от оперативната дейност. В цялата Група Daikin Europe работят над 5 400 служители. 

Daikin Central Europe стартира с бизнес в България още през 1992 г. и за 20 години се доказва катоп лидер на пазара в сплит системите, термопомпите въздух-вода и VRV. Над 100.000 климатици сплит система са инсталирани и работят в България за радост на своите потребители. 

Освен пълна програма на оборудване на директно изпарение, Daikin предлага широка гама решения с водоохлаждащи агрегати за комфортни и промишлени приложения. 

Повече от 80% от уредите за европейския пазар са произведени в Остенде / Белгия и в чешката фабрика в Пилзен. В Япония има отдел за развитие и за производство на електроника, компресори и хладилни агенти. Европейският център за научноизследователска и развойна дейност на Daikin се намира в белгийското седалище в Остенде и се грижи за конкретно европейските изисквания и регламенти. 

Daikin е европейският водещ производител на високо енергийно-ефективни решения за отопление, охлаждане, вентилация за търговски, битови и промишлени приложения. Продуктите на Daikin са признати за енергийната си ефективност и възможностите за контрол, благодарение на модерното инверторно управление, което намалява потреблението на енергия с до 30% в сравнение с неинверторните агрегати. 

Daikin е пионер при оптимизиране на своите продукти за сезонна ефективност и вече преработи своите продукти, за да постигне съответствие с най-новите изисквания за сезонна ефективност още преди появата на законови мерки.

© 2024 ММС Инк Всички права запазени