Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Фотоволтаични системи

Идеалното решение, за да намалите сметки си за ток.           

Как работи?

Фотоволтаичните панели преобразуват възобновяемата енергия, съдържаща се в слънчевата светлина, в електрическа енергия. Тази "зелена" DC (правотокова) енергия само че не може да се използва директно, а е нужно да се конвертира в AC (променлива) с помощта на инвертор. Веднъж произведено, електричеството може директно да се използва за собствени нужди, да се продаде на енергоразпределителното дружество или да се съхрани в акумулатори. Към днешна дата най-рентабилният вариант е продажбата на слънчевата енергия по гарантирани преференциални цени, тъй като се елиминира нуждата от скъпоструващи акумулатори.

Как да изберете правилната за Вас система?

Има редица фактори, които трябва да се съобразят при избора на подходящата за Вас система. На първо място е надеждността на електропреносната мрежа- стандартите за сигурност позволяват мрежовите фотоволтаични инсталации да работят само при налично електрозахранване, за да се осигури безопасността при ремонтни дейности по мрежата.

Вашият разход на електроенергия, инвестиционна готовност и налична площ за инсталация на панелите са допълнителни определящи фактори, които са важни при проектирането на системата.

Какво предлага ММС?

Като официален представител на SunPower за България, световен лидер в иновациите и качеството на фотоволтаичните панели, ММС предлага проектиране и изграждане на висококачествени фотоволтаични системи за собствена консумация и продажба към ЕРП. Инверторите SolarEdge гарантират максимална гъвкавост на приложението, подходящо за всеки вид покрив, както и безплатен мониторинг на производителността на отделните панели.

Благодарение на високото качество на техниката, получавате 25 години продуктова гаранция на панелите SunPower и до 25 години гаранция на инверторите SolarEdge. Насладете се на дългогодишни спестявания без прекъсване!