Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Играта по радио Енерджи е отново тук

Полезно

Играта по радио Енерджи се завръща и от този 13-ти Ноември ще можете да вземете участие и шанс да спечелите въздухопречисвател DAIKIN MC30YV.

Като примиум партнйор за България на Дайкин - ние от ММС се радваме да ви предоставим решения за вашия дом, които са инвестиция

във вашият дългосрочен комфорт и здраве.

 

   .  

 

Климатиците и пречисвателите на въздух от Дайкин, който предлагаме съчетават иновации, надеждност и ефективност.

Нека ви разкажем как можем да подобрим качеството ви на живот. 

Всесезонен комфорт: Независимо дали е студено или горещо, климатици Дайкин ви осигуряват идеалната температура във всяка стая.

 

Чист въздух: Пречиствателите за въздух от Дайкин ви предоставят чист въздух, свободен от алергени ,бактерии и вируси, което подобрява здравето и комфорта ви.

 

Енергоспестяване А+++ : С иновативни технологии и интелигентни режими, продуктите на Дайкин намаляват разходите ви за електроенергия и подпомагат екологичния начин на живот.

 

Иновативни технологии:  контролирате температурата в дома си, дори когато сте извън него, благодарение на приложението ONECTA.

 

Професионална консултация: Ние от ММС, като премиум партньор на Дайкин, сме тук, за да ви предложим професионално обслужване и най-добрите съвети при избора на правилната климатична система за вашия дом.

 

Доверете се на опита: С над 33 години опит, ние знаем какво може Дайкин. ММС и Дайкин гарантираме, че ще променим начина ви на живот, като ви предоставим уют и комфорт през цялата година.

 

Гаранция : ММС предлага удължена гаранция от 5 години на климатици Дайкин

 

 

 

 

 

            

 

        

 

Не правете компромиси с комфорта и здравето си. Започнете нов начин на живот с Дайкин и ММС пълен с комфорт и здраве. Свържете се с нас днес и се насладете на по-добрия начин на живот!

 

 

Включи се в седмичната ни игра, последвай нашата страница във Фейсбук, регистрирай се, отговори на въпроса и може да спечелиш пречиствател за въздух. В петък ще изтеглим печелившия.

Отговор на въпроса може да намериш тук или www.facebook.com/mmcinc.bg/

 

Линк към инграта можете да намерите тук.