Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Modular T

Daikin представя уникална автоматизирана система за управление на качеството на въздуха в сгради.

Новото решение, интегрирано със серията въздухообработващи климатични камери Modular T на DAIKIN, дава възможност на консултанти, монтажници, мениджъри на съоръжения и потребители да повишат още повече стандартите за качество на въздуха на закрито в магазини, спортни зали, училища, офиси или др. Уникална на пазара, тази иновация на Daikin ще бъде разширена за всички серии въздухообработващи климатични камери на Daikin през 2024 г.

.       .       


„Въздухът, който дишаме, обикновено съдържа голямо разнообразие от пренасяни във въздуха патогени, летливи органични съединения, CO2 и прахови частици, които могат да имат неблагоприятен ефект върху нашето здраве. Тяхната концентрация обаче може да бъде значително намалена чрез правилно управление на качеството на въздуха в помещенията, с най-новата ни иновация, позволяваща пълното интегриране на сензора Daikin IAQ в нашето решение за вентилация Modular T“, казва Таня Банай, генерален мениджър търговски бизнес в Daikin Central Europe.

   

Прочетете цялата статия в Otoplenie.eu тук:

Въздухообработващата климатична камера на Daikin Modular T предлагана в пет различни размера, с диапазон на въздушния поток от 200 m³/h до повече от 4000 m³/h, серията Daikin Modular T е изключително децентрализирано вентилационно решение за различни приложения, включително училища, офиси, фитнес зали и магазини.
Чистотата на въздуха е гарантирана, благодарение на трите отделни степени на филтриране, осигуряващи безопасна и здравословна среда с най-високо качество на въздуха.

Plug and play връзката, заедно с DX топлообменника, позволява комбинация с VRV или ERQ агрегати, уникално решение на Daikin за свеж въздух заедно с най-доброто ниво на комфорт.

В допълнение, минималните размери, са една от важните характеристики на агрегатите Modular T. С максимална дълбочина от 890 mm за най-големия модел, монтажът никога не е бил по-лесен.
 

© 2024 ММС Инк Всички права запазени