Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Eжегодният пролетен семинар на ММС и Дайкин

За MMC

На 08 април 2016г. в “Гранд Хотел и Спа Приморец “ гр. Бургас се проведе ежегодният пролетен семинар на ММС и Дайкин.

На събието присъстваха партньори на ММС от над 70 фирми от цялата страна.

Лектори бяха г-н Михаел Хаас – търговски мениджър на Daikin за България и  инж.Димитър Михов – техническa поддръжка и продажби за България.

Програмата обхвана следните теми:

- Следваща генерация фреон R32 – водена от лектор инж. Димитър Михов, в която присъстващите бяха запознати в детайли с новите регламенти и изисквания при използване на фреонови машини, работа с фреон R32 и неговите предимства пред R410.


- Новости в сплит системите на Daikin –водена от г-н Михаел Хаас, в която се представи новата продуктова линия на Daikin BLUEVOLUTION,  която е изцяло на фреон R32. Бяха разгледани ефективността, дизайна, качеството и начина на контрол при модели  FTXM –М, FTXJ-ML и FTXZ.

- SKY AIR и нови системи за управление – водена от г-н  Михаел Хаас, който запозна присъстващите с новото олекотено за инсталация и контрол управление за SKY Air и VRV системи до 32 вътрешни тела.

Чрез филми и презентации, на присъстващите се показаха последните новости от производството на Daikin, илюстриращи високотехнологични решения и поглед в бъдещето.
 

ММС се стреми да е в услуга на своите дистрибутори, клиенти и партньори, предоставяйки им както информация за новите технологиите и продукти на DАIKIN, така и консултации и съдействие при проектиране и избор на климатични системи за всеки обект и приложение. 
 

ММС благодари на всички присъединили се в това събитие. Надяваме се, че времето прекарано заедно е било ползотворно и приятно за Вас!