Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Daikin представя най-новата си иновация, термопомпа Daikin Altherma 3 H HT, за да ускори декарбонизацията на дома

Изящно проектирано водещо решение за възобновяемо отопление осигурява висока производителност и ниско ниво на звука.

 

Днес бе представено най-новото попълнение в гамата от термопомпи Altherma на Daikin: най-добрата в своя клас високотемпературна термопомпа Daikin  Altherma 3 H HT. Потребителите ще оценят високото и представяне - дори при много ниски външни температури поддържа ниско ниво на звука и впечатлява с уникален дизайн.

Термопомпата Daikin Altherma 3 H HT е квинтесенцията на термопомпите и ще помогне за ускоряване на така необходимия глобален преход към решения за отопление с възобновяеми източници и общество без въглерод.

 

Домове без въглерод е днешното основно предизвикателство за устойчивост. Daikin, водещият световен доставчик на решения за отопление и охлаждане, е решен да помогне за справяне с това предизвикателство чрез решителни иновации. Най-новият продукт на компанията, най-добрата в класа термопомпа въздух-вода Daikin Altherma 3 H HT, ще допринесе съществено за това.

 


Патрик Кромбес, генерален мениджър отопление и възобновяеми енергийни източници на Daikin, представя „3 H HT”

 

Изящно проектираната квинтесенциална високотемпературна термопомпа Daikin Altherma 3 H осигурява висока производителност и ниско ниво на шума, което крайните потребители със сигурност ще оценят. Агрегатът е идеален и за подмяна на котел, което позволява на потребителите да запазят съществуващата отоплителна инсталация и радиатори.

 

Производителност и комфорт

 

Производителността на „3 H HT“ е впечатляваща, дори при много ниски външни температури: при -15 ° C не изисква допълнителна енергия. Предишните термопомпи се нуждаеха от помощ от електрическата мрежа при минусови температури, но този нов агрегат е далеч по-устойчив на студ, което генерира огромни икономии на енергия.

 

Моделът „3 H HT“ е идеален и за по-топъл климат, особено за по-големи сгради, които изискват по-голям капацитет за отопление и охлаждане и осигурява нивото на комфорт, което потребителите очакват. Уникалният дизайн позволява да се впише перфектно във всяка среда; и двете - и външните, и вътрешните модели са отличени вече с награди, iF DESIGN AWARD и Red Dot Design Award за 2019г..

Термопомпата въздух-вода Daikin Altherma 3 H HT също е и изключително безшумна, като постоянно излъчваното ниво на шум е по-ниско от 35 dB (A) на разстояние от 3 метра. Не на последно място, моделът е лесен за инсталиране и много лесен за употреба. Вижте по-долу за по-подробни технически спецификации.

 

Без въглерод

 

От гледна точка на околната среда, „3 H HT“ ще спомогне за ускоряване на така необходимия преход към възобновяеми решения за отопление и общество без въглерод. „Въвеждането  на нашата термопомпа Daikin Altherma 3 H HT въздух-вода на пазара е още една стъпка по пътя към освобождаване от въглерод на европейските домове“, казва Патрик Кромбез, генерален мениджър за отопление и възобновяеми енергийни източници в Daikin.  „Виждаме европейските политици, готови да обърнат гръб на изкопаемите горива и сме много щастливи, че имат вяра в употребата на термопомпени системи. “

 

Кромбез продължава: „Термопомпите не са технология на бъдещето: те са готови да бъдат преобладаваща технология и в момента. Така че ние, като индустрия, трябва да гарантираме, че всички заинтересовани страни са “на борда”. Възнамеряваме да започнем разговори с монтажници, които досега са работили предимно с котли на изкопаеми горива. Нашата мисия е ясна: да инсталираме термопомпа във всеки европейски дом. "

 

Истинска квинтесенциална термопомпа

 

Квинтесенциална производителност

Компресор с двойно впръскване, разработен от Daikin

Bluevolution технология, използваща хладилен агент R-32 за:

по-малък потенциал за глобално затопляне (675)

30% по-малко използване на хладилен агент

75% по-малко емисии на CO2

Плавна работа до -28 ° C

Гарантирана и ненадмината температура на водатa (LWT) до 70 ° C

Отоплителна мощност при температура до -15 ° C

 

Квинтесенциален стил

Уникален дизайн на черната предна решетка, която се разполага хоризонтално, скрива единичния вентилатор и го прави невидим

Матовият сив корпус отразява цвета на стената зад него за повече дискретност.

Изчистено и съвременно

Вписва се красиво във вашия дом

Съответства на дизайна на вътрешните тела

 

Квинтесенциална тишина

Ниво на звука по-ниско от 35 dB (A) на разстояние от 3 m

Дизайн на вентилатора, разработен от Daikin: по-голям размер, по-ниско разпространение

Вибрационна плоча с двойно намаляване на шума и вибрацията, гумени подложки и дъна

Трислойна звукоизолация

изолационен въздушен слой, изолационен материал

© 2024 ММС Инк Всички права запазени