Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Daikin и ММС раздават подаръци за отоплителния сезон

За MMC

 Новият щанд на Daikin и ММС раздава подаръци за отоплителния сезон 

 

 

Имаме удоволствието да Ви поканим на новия промоционален щанд на Daikin в Тhe Mall Sofia за периода 19.10-30.10 и от 01.11-13.11 в Galleria Mall Burgas

 

ММС и Daikin непрекъснато се стремят да предлагат нови съвременни решения за своите клиенти, за да улеснят техния избор за модерна и ефективна климатизация за дома и бизнеса. Заради това и този път комфортът и ефективността на климатичната техника идва при Вас!

 

Daikin Store ще е разположен:

 

От 19.10-30.10 /от 10.00ч- 20.00ч/- The Mall Sofia, партер, срещу централен вход 

 

 

 

От 01.11-13.11/от 10.00ч- 20.00ч/ - Galleria Mall Burgas, ниво 0, срещу Lidl

 

 

 

ММС Ви предлага да тествате най-новите продукти на Daikin, както и да получите професионална безплатна консултация от нашите специалисти.

 

Сред изложените продукти са новият Daikin Emura, представляващ превъзходната гама климатици с емблематичен дизайн, елегантният Daikin Stylish, както и ефективната Daikin Perfera. Ще се запознаете и с цялостно решение за вашия дом - термопомпата Daikin Altherma, а за по-чист въздух –пречиствателите на Daikin MC55W и MCK55W.

 

За периода на участието ни, всеки клиент ще получи – 10% отстъпка  на техника Daikin, която ще бъде валидна до 31.12.2023г. Отстъпката не важи за монтаж и не се комбинира с други отстъпки . Кодът може да се ползва само еднократно. 

 

За да получите своя код за 10% отстъпка по време на специалната ни промоция от 19.10- 13.11.2022г  е необходимо само да попълните следния формуляр и да натиснете генериране. На въведеният от Вас email ще получите код за отстъпка -10%.  Запишете кода на Вашето мобилно устройство и покажете в офисите на ММС или на промоционалния щанд при покупка. Кодът е валиден само при покупка във физическите магазините на ММС /Варна, Бургас, София, Пловдив и Русе/, както и на промоционалния щанд.