Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Alpha Supply Varna

Полезно

ALPHA SUPPLY VARNA


Днес искаме да ви покажем още една фотоволтаична система 11kWp за собствена консумация без връщане на излишъка.

Обектът е изпълнен с панели SunPower Performance 3 Commercial 410Wp и инвертор SolarEdge SE10K.

Фотоволтаичните панели SunPower Performance обединяват обикновената монокристална клетка с 35 години опит в материалознанието и производството. Категоричният резултат е панел с производителност, надеждност и естетика отвъд обикновените панели.

От 2015г. насам иновативните застъпващи се (англ.: shingled) фотоволтаични клетки на SunPower Performance осигуряват допълнителна издръжливост на панела, така че инвеститорите и домакинствата да могат да си отдъхнат. С над 3 GW обща инсталирана мощност по света и подплатени с редица патенти, Performance са надеждното решение за всяка умна инвестиция.

SunPower Performance помагат на предприятията да намалят разходите си за електроенергия, като оптимизират инвестиционните разходи, без да правят компромис с производителността и надеждността на PV модулите. Сигурността, която всеки бизнес заслужава.

Добив на електроенергия дори и при частично засенчване

Благодарение на уникалното паралелно вътрешно свързване, панелите SunPower Performance продължават да произвеждат електричество дори и при частично засенчване или замърсяване. А Вие продължавате да спестявате от сметката си за ток.

Огъваме се, където другите се чупят!

Висококачествените материали в панелите SunPower Performance (отляво) позволяват на клетките да издържат на по-високо натоварване в сравнение с обикновените Mono PERC клетки (отдясно). Снимката показва сила от почти 400N приложена върху двата вида фотоволтаични клетки.