Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

4 предимства на мултисплит климатичните системи

Полезно

Мулти сплит климатичните системи са добър избор, ако желаете да охладите повече от еднo помещение и искате да контролирате независимо една от друга температурата на всяка стая.

Мулти сплит системите имат няколко вътрешни тела, свързани за едно външно тяло. Вътрешните тела могат да бъдат стенни, подово стенни, таванни, преградни и други и са свързани с хладилни тръбопроводи с външното тяло.

Ето няколко предимства на мултисплит системите:

 

1. Удобни и икономични

Мултисплит системите са един от най-модерните видове климатици. Едно външно тяло може да обслужва до 5 вътрешни устройства едновременно, като в същото време са енергийноефективни, когато обслужват само един вътрешно тяло. Мултисплит климатичните системи могат да бъдат настроени бързо и лесно и са почти безшумни, като в същото време са изключително енергийно ефективни.

 

2. Инсталация, която пести място

 

Няколко вътрешни тела могат да бъдат свързани с едно външно тяло вместо с няколко външни тела. Това дава по-големи възможности за избор на място при инсталирането и спестяване на пространство в стаите. Дългите тръби предлагат дори по-големи възможности за инсталация.

 

3. Надеждна инсталация

Повечето мулти сплит климатични системи могат да бъдат инсталирани на големи сгради и на няколко етажа благодарение на големите размери на тръбопроводната дължина.

 

4. Независим контрол

Всяко тяло може да бъде управлявано независимо. Това включва функциите включване/изключване, температура, движение на въздуха, нагоре/надолу/наляво/надясно и часовник. Всички функции могат да бъдат управлявани от собствено дистанционно управление.

 

Ако решите да се възползвате от мултисплит системи климатична техника, фирма MMC, като оторизиран дилър на висококачествена климатична техника Дайкин е напълно наясно с голямата отговорност, която носи при извършване на монтажните работи. Фирмата извършва монтажа по-начин, който ще запази дома ви чист, ще предотврати излишни пробивания или загуба на фреон. Изпозлват се PVC канали, които максимално да запазат вашия интериор. От изключителна важност е правилният избор на място, на което да няма мебели, които да пречат на свободния въздушен поток, климатикът да бъде нивелиран и да има възможност за извеждане на конденза. Външното тяло се монтира на здрава основа и трябва да е лесно достъпно за бъдещо сервизно обслужване.

 

Фирма MMC предлага гаранционен период  от 3 години, като в гаранционния срок се покрива всяка техническа неизправност по конструкцията на климатичната техника, възникнала от фабричен дефект.

 

Специалистите на MMC се стремят максимално да удовлетворят желанията на клиентите, така че те да останат доволни от работата им.