Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

3 положителни качества на климатика: Част II

Полезно

Продължаваме разговора си за климатика и комфорта, който той ни дава. За да бъдем максимално обективни, очертаваме трите основни черти на този изключително полезен съвременен уред, които да убедят и недолюбващите го, че положителните му качества никак не са за пренебрегване.

След като в „3 положителни качества на климатика: Част I” фиксирахме климатика като единствения уред, съвместяващ изключително добре функциите отопление и климатизация в едно, го посочихме и като отличен отговорник за здравето ви през топлите месеци.

Време е да преминем към друга положителна отличителна черта на климатика: отношението му към микроклимата и качеството на въздуха у дома.

3. Климатиците и микроклимата - митовете, свързани с тази връзка са много. Реално, ако изберете умно, отличен климатик последно поколение, той няма да влошава микроклимата в дома ви, а напротив - ще йонизира въздуха, ще го филтрира и ще създава оптимална среда на обитание. За това обаче, нужно е да се доверите на утвърдено име на пазара в световен мащаб, което не пести от иновации и допълнителни екстри в своите уреди. Такава е климатичната техника на Daikin - лидер на световния пазар на климатична техника. Уредите на Daikin са насочени към вашия комфорт - освен че осигуряват температурен комфорт, те се грижат за качеството на въздуха.

Компанията предлага климатици за дома и търговски приложения, както и въздухопречистватели, насочени именно към оптимизацията на микроклимата. Опитът на Daikin е многогодишен, а инвестицията на компанията в иновации стабилна и постоянна. Daikin е най-доброто на пазара – японски уреди, създадени умно, с мисъл за човека и най-доброто за него.

Искате да сте здрави, да работите и живеете в комфортна среда, с отлично качество на въздуха, което е залог за намален риск за здравето ви - изберете Daikin от ММС Климатична техника -дългогодишен официален представител на японските уреди, популярни и обичани в цял свят. Проектиране, доставка, монтаж, поддръжка, консултации на тел. 0 700 2 ММС Климатична техника.