Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

10 неща задължителни за съвременния комфортен офис: Част 4

Полезно

Одисеята ни, в търсене на перфектния офис, продължава. Досега очертахме някой от задължителните за него елементи – компютри и периферия, удобни офис мебели и дори кафемашина. В „10 неща задължителни за съвременния комфортен офис: Част 3“, споменахме и чисто канцеларски пособия – кантонерки, моливник, телбод, перфоратор, които също са неизменна част от всяко работно пространство. Многократно споменахме и важността на температурите в помещенията, в които работим, осигурени от негово величество незаменимият климатик на световен бранд като Daikin.

Продължаваме да посочваме необходимостите, без които не (искаме да) можем. Предстоят ни стая за игри, представители на флората, както и вече споменатия ни всесезонен комфорт, гарантиран от високоефективен климатик. Защото, съгласете се, и най-добре обзаведеният и оборудван офис с перфектна локация и работодател-душица, ще ви накара да напуснете с 300 км/ час, ако лятото в него градусите достигат тези в Амазонската джунгла, а зимата са близки до тези в селото на дядо Коледа във Финландия. Затова – задължително климатична система – на световен бранд като Daikin - умна и безшумна. Не трябва да пренебрегваме и…

6. Силата на папката и пластмасовото "джобче" за документи – или колкото и добре да живеете, рано или късно за озовавате затънали до уши в документи. В помощ в систематизацията на този хартиен хаос, неизменен помощник в световен мащаб, са папката и пластмасовото джобче за документи. Оказва се, че подредените в джобове и после в класьори бумаги, са чудесен начин, да си държите архива и текущите дела в ред. Подреждате по необходимия начин, надписвате, после на етажерките и ето ти лесна ориентация. Стига системата ви на организация на документопотока в офиса да е добра, но това е тема на друг разговор. Едно, обаче е неизменно и неопровержимо – силата и славата на пластмасовия джоб за документи, настанил се трайно в офисите по света и у нас. Представяте ли си колко милиарда такива продукта има по земята? Е, не са еко и природни, но скоро сигурно ще има и подобни техни разновидности – чакаме.

А вие, очаквайте „10 неща задължителни за съвременния комфортен офис: Част 5“. Там, ще си говорим за природата в офиса – във вид не на джобчета, а на живи растения, а може би и за стая за почивка и игри? Или пък за комфорта на климатика Daikin, без който никое съвременно жилище или офис не може?