Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

10 неща задължителни за съвременния комфортен офис: Част 3

Полезно

Работа… задължителна част от ежедневието на милиарди по света. Офисът е мястото, където прекарваме часове наред, всеки ден с малки изключения, които отлитат безумно бързо. Как да се чувстваме комфортно там? Е, добре е да работим нещо, което обичаме. Разни мотиватори раздават светли съвети, като “Превърни работата си в хоби и няма да ти се наложи да работиш нито един ден!“ – или пък беше обратното?

Реално обаче, често действителността е много по-различна. Затова, връщаме се на земята, в родната България и продължаваме да си говорим за мечтания офис – светъл, голям, с удобни офис и не само мебели, защо не и стая за игри и задължително – с климатик на световен бранд като Daikin, който да се грижи за комфорта ни през всички сезони. Представяли ли сте си живота без климатик, който целогодишно да се грижи за комфорта ни? Топлината и хладината, които високоефективните климатици ни като Daikin ни осигуряват, е задължителна част от домовете, офисите, търговските обекти и изобщо, живота ни.

В „10 неща задължителни за съвременния комфортен офис: Част 2“ си говорихме за нейно величество кафемашината, която се грижи да държи служителите ви будни и бодри. Споменахме и ергономичния стол, който няма да им докара различни медицински проблеми и да е толкова неудобен, че да ги кара да оставят работата си и да стават през 5 минути. Отделихме време и за функционалното бюро. Продължаваме нататък: с нещата, които според нас трябва задължително да са част от мечтания офис. Този път, те ще са чисто канцеларски. Звучи скучно? Да, но липсата им би затруднила всеки служител, защото те са абсолютно задължителни, като климатика Daikin:

5. Перфоратор, телбод, моливник, кантонерки = ред на бюрото и в документите. Телбодът, е начинът документите, които трябва да са заедно да си останат заедно – по един категоричен начин. Дори и някой да ви рови в документите, няма как да ги разбърка. Перфораторът също помага за архивирането и подвързването на различна документация. Кантонерките пък, слагат ред на хаоса на бюрото. Ето как текущите ви задачи са сортирани и подредени. Моливникът, е онзи странен таралеж, от които стърчат моливи, химикали, маркери, линии, ножици, лепило и какво ли още не. Той също е стъпка в посока организиран работен хаос.

Неусетно, от приказка на приказка, днешният разговор приключи. Само за да продължи в „10 неща задължителни за съвременния комфортен офис: Част 4“. Предстоят ви стая за игри, интериорни благини, летен хлад и зимна топлина, осигурени от климатика Daikin, които се грижи за идеалния микроклимат в офиса и какво ли още не.