Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Форум за иновации на ММС и Дайкин събра 170 човека от 80 фирми в Албена

За MMC

На 7 април 2017г. в Албена се проведе пролетният семинар на Дайкин и ММС. Събитието събра 170 човека от 80 фирми от цялата страна, партньори на ММС. Специализираният информационен форум бележи началото на новия сезон за бизнеса в бранша.

Съорганизаторът на професионалния семинар ММС, бе отличена от Дайкин като „Най-зелена Компания за 2016“. Наградата е за голям принос към еко политиката на световния лидер на пазара на климатична техника. Обвързана е с продажбата на най-много климатици с фреон R32 през 2016г. Съставките на този енергийно ефективен хладилен агент нанасят най-малка вреда на озоновия слой. Той отговаря напълно на изискванията на европейския регламент за флуоросъдържащи парникови газове. Отличието връчи Михаел Хаас - главен търговски мениджър на Дайкин за България.

Двете компании, организатори на форума, обявиха старта на специализирани курсове за работа с хладилен агент R32. Целта на професионалното обучение, е да подпомогне дейността на дилърите на ММС и да се повиши качеството на монтаж на системите.

Ръководителят на отдел маркетинг и корпоративни комуникации на Дайкин Александър Далингер обяви постиженията на Дайкин на пазара и приносът на ММС за тях. България е на първо място в Централна Европа за 2016г. по продажби на сплит системи Дайкин, с оборот от 25 млн. евро.

Специализираният семинар продължи с въвеждане на иновациите в портфолиото на компанията. Управителят на ММС Владимир Венков представи новите модели сплит системи с фреон R32. Дайкин е първата компания, която въвежда този хладилен агент за цялата си гама продукти. Михаел Хаас и Димитър Михов запознаха присъстващите с новините при VRV и Sky Air  системите. Директорът на отдел отопление на Дайкин Ерхард Кърц говори за новата Aлтерма 3-то поколение с LAN адаптор и Wi Fi  контролер , с което управлението на системата става от таблет или смартфон.

Събитието бе изключително информативно и полезно за всички участници. Подобни информативни семинари ММС и Дайкин организират два пъти годишно – в началото на пролетта и есента. Насочени са към контрагентите и партньорите на ММС. На тях винаги присъстват представители на централата на Дайкин за Европа, които лично представят последните новости в продуктовия каталог и политиките на компанията.

Дайкин е лидер на европейския и световния пазар на климатична техника, който постоянно се развива и инвестира в иновации. Над 500хил. уреда на компанията се грижат за комфорта на различни домакинства и учреждения у нас. Основаната през 1990г. ММС е основен партньор на Дайкин в България от 2002г.