Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Последно поколение Siesta Sky Air

За Дайкин

Sky Air: ефективен за всеки сезон избор

Серията Siesta предлага отличен комфорт за всеки сезон на изгодна цена. Инвертор контролираните компресори отговарят на последните европейски директиви за енергийна ефективност, влезли в сила от 1 Януари 2013. Всички климатици с капацитет до 12kW трябва да покриват минимални нива на енергийна ефективност, измерени през цялата година.
Инверторният контрол осигурява най-високи нива на ефективност при частично натоварване, затова се счита че серията Siesta е оптимизирана да работи в отлично в реални условия. Инверторът консумира по-малко енергия, което води до по-ниски експлоатационни разходи.

Siesta Sky Air: решение за разходно ефективен климатичен контрол

Финансовият натиск от страна на бизнеса за намаляване на разходите трябва да се балансира с все по строгите закони за въглеродни емисии и разход на енергия. Siesta Sky Air предлага ниски разходи, ефективен климатичен контрол, намаляване на консумацията на енергия и въглеродни емисии.

 

Изберете от 4- посочна касета, окачена на тавана или скрити вътрешни тела.

С широката си гама от вътрешни тела за температури от -5ºC to 46ºC за охлаждане и -15ºC до 15.5ºC за отопление, Siesta Sky Air предлага богат гъвкав избор за изискванията на магазин, ресторант, офис. Външните тела могат да бъдат поставени на 50 м. от вътрешните всички тела, както и да бъдат бързо инсталирани, независимо дали става въпрос за нова сграда или ремонт на стара.

Siesta Sky Air: безкомромисно качествено, надеждно, ефективно и комфортно решение.

За повече информация, моля посетете: www.daikin-ce.com