Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Покупки на изплащане

климатик кредит daikin

ММС Инк предлага гъвкави лизингови схеми на всички климатици, съобразени с индивидуалните нужди и възможности на клиента. Имаме сключени договори с водещите компании UniCredit Consumer Financing,TBI Bank и ДСК Банк.


Кандидастването за одобрение на стоков кредит е в офисите на ММС Инк, като за целта е необходима само лична карта и време около 15 минути, а плащанията могат да бъдат направени във всеки банков клон, което е улеснение за нашите клиенти.

0% лихва при покупка на изплащане :

            - Срок на изплащане - 6 или 9 месеца
            - Годишен фиксиран лихвен процент - 0%
            - ГПР -  0%

Пример за 6 месеца с TBI, Unicredit и ДСК Банк:
При размер на кредита 1300 лв., с изплащане на 6 месечни вноски по 216,666 лв. със задължителна първоначална вноска  и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 1300 лв.

Пример за 9 месеца с Уникредит :
При размер на кредита 2000 лв., с изплащане на 9 месечни вноски по 222.22 лв. със задължителна първоначална вноска  и фиксирана годишна лихва 0 %, ГПР е 0 %. Общият размер на кредита и общата дължима сума в края на периода на изплащане е 2000 лв.
 

Вземи своя комфортен и надежден климатик сега.

Покупка с TBI –  повече информация може да намерите тук.
Покупка с UniCredit - повече информация може да намерите тук Покупка с ДСК Банк - повече информация може да намерите тук.