Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Новата Daikin Altherma 3 R MT

Новата DAIKIN ALTHERMA 3 R MT е вече тук!

Добре дошли в бъдещето на жилищното отопление.

 

 

 С ниво на звука от едва 35 d BA, режимът на нисък звук може да се сравни с ден прекаран в библиотека.

 

 Със своят характерен за DAIKIN минимален и изчистен дизайн, и отличаващо се матово сиво покритие на външното тяло, е перфектното решение за който и да архитектурен стил.

 

 Работейки без усилие до -25°C външна температура, тази термопомпа гарантира постоянна работа дори в най-студения климат.

 

 

 

Подменете газовия котел.

Новата Altherma 3 R MT е идеална за замяна на газови котли.

 

Къщите, построени през 90-те години, често се нуждаят от освежаване, за да изглеждат все така актуални и да вървят в крачка с времето.

При проекта за обновяване идва време и за да обмислите промяна на вашата първоначална отоплителна система и да я подмените с по енергийно ефективна.

 

Daikin Altherma 3 R MT идва като перфектен заместител в такива къщи, където е достатъчна температура на изходящата вода от 65 °C.

Лесен за инсталиране, можете дори да използвате вече инсталираните радиатори в помещенията. Подходящ за средно големи нови сгради

С обхват на капацитет от 8 до 12 клас, Daikin Altherma 3 R MT се вписва и в средно големи нови сгради.

 

Произведена в Европа, за Европа.

Създадена с едно изключителна производителност, използване на възобновяема енергия, модерен дизайн и неповторим акустичен комфорт. Това е същносттa на термопомпата.

 

Времето в Европа понякога може да бъде лошо и променливо. Ето защо Дайкин проектира и новата Daikin Altherma 3 R MT.

Отоплителните мощности също се поддържат високи при ниска околна температура благодарение на оригиналната технология на Daikin.

Като пазарен лидер, Daikin винаги се стреми да направи възможно най-надеждните и ефективни термопомпи. Daikin разработва технологията Bluevolution, за да постигне по-висока и екологична производителност. Тази технология вече е част от всички техни термопомпи. Единичен вентилатор на новата Daikin Altherma 3 R MT, намалява нивото на шума, а черната предна решетка прави външното тяло на системата подходящо за всяка архитектурна среда.

 

 

Иновация

 

Daikin Altherma 3 R MT е една от системите с най-ниско ниво на звук и отопление благодарение на специални разработки. Няколко основни компонента са проектирани да направят този продукт да достигне превъзходството си. Има нов разработен компресор с двойно впръскване и един вентилатор дори за устройства с голям капацитет, както и чисто нов корпус.

 

Едно решение, множество комбинации

 

Гамата Quintessence може да се комбинира с три различни вътрешни тела за свързване към външното тяло, предлагайки специфични функции за осигуряване на отопление, охлаждане и битова гореща вода във вашия дом.

 

Получете най-добрия комфорт, с най-добрите функционалности.

 

Изберете от „Трите плюса“ на функционалността на Дайкин, която най-добре отговаря на вашите нужди. Вътрешните тела се предлагат в 3 възможни версии: само отопление, реверсивни и двойно функционални, което ви дава възможност да персонализирате вашата отоплителна система Daikin.

 

Модел само с отопление

 

Моделът само за отопление е стандартен в продуктовата гама на Daikin и се предлага и за трите вътрешни тела. Това означава, че вашата отоплителна система осигурява отопление на помещения и битова гореща вода.

 

Реверсивен модел

 

Ако е необходимо охлаждане, и трите вътрешни тела имат специални реверсивни модели. Обратим означава, че системата може да обърне начина си на работа и да осигури охлаждане вместо отопление. Функцията за охлаждане изисква подова тръбопроводна система или термопомпени конвектори.

 

Двойно функционален

 

Само моделът DHW с резервоар от неръждаема стомана е двойно функционален модел: можете да изберете две независими зони с различни излъчватели, които се нуждаят от различно ниво на температура в различните стаи (пример: подова система в хола и радиатори в спалнята на горния етаж).

Вашата подова тръбопроводна система е проектирана да получава вода със средна температура за отопление на дома ви, но когато дойде лятото, тръбите могат да приемат и по-студена вода, за да освежат околната среда.

Двете зони могат да се управляват и независимо: изключете отоплението на първия етаж през деня, за да намалите прекомерната консумация.

 

 

Всичко в един дизайн.

Намалява мястото нужно за инсталация.

 

В сравнение с традиционната сплит версия за стенно монтирано вътрешно тяло и отделен бойлер за битова гореща вода, интегрираното вътрешно тяло значително намалява

необходимото място за инсталиране.

С малък отпечатък от 595 x 625 mm, интегрираното вътрешно тяло има подобен размер с другите домакински уреди.

За инсталационни проекти почти не е необходимо странично пространство, тъй като тръбопроводът е разположен в горната част на модула.

При монтажна височина от 1,65 m за 180 L резервоар и 1,85 m за 230 L резервоар, необходимата монтажна височина е по-малка от 2 m.

Компактността на интегрираното вътрешно тяло се подчертава от неговия елегантен дизайн и модерен външен вид, лесно съчетаващ се с другите ви домакински уреди.

 

Прогресивен потребителски интерфейс.

 

Интуитивното око на Daikin ви показва в реално време състоянието на вашата система.

Синьото е перфектно! Ако окото се зачерви, възникнала е грешка.

 

Регестрицайте се и ще можете напълно да конфигурирате устройството чрез новия интерфейс за по-малко от 10 стъпки. Можете дори да проверите дали устройството е готово за употреба, като стартирате тестови цикли!

 

Работете супер бързо с новия интерфейс. Използва се супер лесно само с няколко бутона и 2 копчета за навигация.

 

Интерфейсът е специално проектиран да бъде много интуитивен. Цветният екран с висок контраст предоставя зашеметяващи и практични визуализации, които наистина ви помагат като монтажник или сервизен инженер.

 

 

 

 

 

© 2024 ММС Инк Всички права запазени