Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Нискотемпературен хидравличен модул за VRV

За Дайкин

VRV IV вече предлага високо ефективен климатичен контрол. Сега с помощта на новия нискотемпературен хидравличен модул, системата осигурява високо ефективно пространствено отопление и охлаждане – дори за площи с високи тавани и стъклени фасади като например рецепции.

Нискотемпературният хидравличен модул доставя вода от 5°С до 45°С без необходимост от електрическо отопление, предназначен за употреба в подово отопление и охлаждане, въздухообработващи климатични камери и нискотемпературни радиатори, правейки го идеален за ново строителство и проекти по обновяване. Той има супер широк работен обхват за отопление и охлаждане, от –20°С до +43°С външна температура, което го прави подходящ за всички Европейски държави.

Хидравличният модул за стенен монтаж е стилен и компактен, с преден достъп и намалени луфтове, което го прави лесен за монтаж, употреба и поддръжка. Дизайнът на системата е изчистен, монтирането е опростено, тъй като всички компоненти от водния кръг са напълно интегрирани в хидравличния модул, което също дава директен контрол върху температурата на горещата вода.

VRV IV – поставя иновационен стандарт
Термопомпата VRV IV на Daikin постигна нов еталон за сезонна ефективност, включвайки значителни подобрения към вече водещото решение в индустрията VRV. Тя притежава три революционни иновации: променлива температура на хладилния агент, непрекъснато отопление по време на размразяване и VRV конфигуратор за опростена употреба и обслужване.

Технологията за променлива температура на хладилния агент позволява на монтажниците да настройват системата като използват предварително зададени настройки. В автоматичен режим, системата е конфигурирана за висока ефективност през годината, позволявайки бързо реагиране през най-горещите дни, междувременно осигурявайки комфорт през цялото време. Тази технология е способна да достави 28% увеличение на сезонната ефективност, защото системата постоянно регулира температурата на хладилния агент според пълният необходим капацитет и атмосферни условия. Това прави VRV IV първата независима от времето VRV система в целия свят.

Непрекъснатото отопление по време на размразяване поставя нов стандарт в комфорта, правейки VRV IV една от най-добрите отоплителни системи на пазара с възобновяеми източници на енергия. Непрекъснатото отопление окончателно преодолява всички недостатъци на термопомпата, защото тя продължава да осигурява непрекъснат комфорт, дори и когато е в режим на размразяване.

Новият VRV конфигуратор допълва иновационното трио, предлагайки допълнително софтуерно решение, което опростява употребата и сервиза. Софтуерът позволява дистанционно конфигуриране на настройки, които могат да бъдат използвани в много местоположения, така че да е необходимо по-малко време на покрива, за пускане в експлоатация на външните тела. Последващата поддръжка също е улеснена, благодарение на графичния интерфейс, който позволява на инженерите да оценяват операционни данни и грешки.