Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Монтажът на климатици: момент, който не бива да подценяваме: Част 2

Полезно

Оптималният избор на климатик е този, от оторизиран представител на определен бранд. Това е гаранция за качество – от консултацията и проектирането, през монтажа и поддръжката на климатиците.

 

В предходния материал „Монтажът на климатици: момент, който не бива да подценяваме“, очертахме важността на тази стъпка от климатизирането на дома ви. От съществено значение за нея са висококвалифицираните монтажници, които да черпят знания и практика директно „от извора“ – или централата на производителя. Точно такъв е случаят с фирма ММС, която от над 15 години е официален представител у нас изключително на продуктовата гама на Daikin.

 

За монтажа на климатици, освен хората, важни са и материалите. Ето, какви са те за дългогодишният представител на Daikin, фирма ММС:

 

1. За направата на необходимите за монтажа на климатиците отвори, се използва класна пробивна техника. Опрашаването на средата се контролира чрез използването на високоефективни специални прахосмукачки.

 

2. Тръбата, която се полага от фирма ММС при монтажа на климатиците Daikin, е медна и с достатъчна дебелина, елиминираща възможността за пречупване по време на монтажа и загуба на фреон.

 

3. За допълнителна сигурност, медната тръба се облича с допълнителна изолация.

 

4. Фирма ММС се грижи за максимално запазване на естетиката в дома ви, чрез прилагането на PVC канали при монтажа.

 

5. Климатиците на Daikin, които фирма ММС монтира, задължително се вакуумират.

 

6. Всички отпадъци, генерирани при процеса на монтажа - фолиа, картонени опаковки и други са грижа на ММС. Компанията се грижи за правилното им рециклиране.

 

7. ММС се съобразява напълно и изцяло с вашите изисквания, при спазване на висока работна етика.

 

От всичко горепосочено, можем да заключим, че добрите фирми, които представляват световен бранд от години, затварят целия цикъл. Те имат поглед към всеки малък детайл, свързан не само с монтажа на вашия климатик, но и с оптималния му избор и качествена поддръжка. ММС означава точно това: внимание към всеки детайл, висок професионализъм, качествен монтаж на климатици, във всяка точка на България! Това, също не е никак за подценяване. Има моменти, когато бързината е от съществено значение. Независимо, дали за вас тя е фактор или не, доверете се на ММС и Daikin! Така, както направиха десетки световни супермаркети у нас, стотици строителни инвеститори, хиляди домакинства! ММС и Daikin означават надеждност и качество!