Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Как да пречистите въздуха у дома? Идеи от Daikin и NASA: Част III

Полезно

Очертахме начините за пречистване на въздуха у дома. Технологичните решения ни дават Daikin и ММС Климатична техника, като в „Как да пречистите въздуха у дома? Идеи от Daikin и NASA: Част II” се запознахме с техния въздухопречиствател с технология Streamer. Време е да разгледаме и другия им продукт, насочен към здравословна среда у дома

 

Въздухопречиствателят с функция овлажняване на Daikin се нарича Ururu. Той улавя алергени, прах, микроорганизми (плесени, бактерии), но и овлажнява въздуха. Защо е необходима тази функция? Особено в зимните месеци, въздухът в помещенията е сух и дразнещ. Предизвиква сухота на гърлото, кашлица, парене на очите и други неприятни усещания. Ururu на Daikin едновременно почиства въздуха и го овлажнява, създавайки оптимална здравословна атмосфера в помещенията.

 

Той има и индикатор за влажността, миризмите, въздушния поток, количеството прах във въздуха. Може да се настрои за работа в автоматичен режим. Също разполага с таймер. Ururu e уред, отговарящ на изискванията на хората към по-чист въздух. Технологията, заложена в него, е иновативна и изключително ефективна. Ururu На Daikin е бъдещето на чистия въздух у дома. Гарантирайте своето на телефон: 0 700 20 290 с ММС Климатична техника, дългогодишен представител на Daikin у нас.

 

Обмислете полезностите на въздухопречиствателите. Ще стигнете до извода, че чистият въздух си струва, особено гарантиран от фирма, знаково име с доказани традиции и качество.

 

Да видим сега, какво казва по въпроса с въздуха у дома NASA - Национално управление по въздухоплаване и изследване на космическото пространство на САЩ. Едно от изследванията и дава списък със зелени растения - филтри, които всеки трябва да направи част от дома си. Сред тях са:

 

 1. Драцена - Dracaena deremensis Janet Craig, Dracaena marginata, Dracaena massangeana, Dracaena deremensis Warneckei
 2. Фикус Бенджамина (Ficus Benjamina)
 3. Гербер (Gerbera jamesonii)
 4. Хризантема (Chrysantemum morifolium)
 5. Орхидея фаленопсис (Phalaenopsis)
 6. Зелена лилия (Chlorophytum comosum)
 7. Каучуков фикус (Ficus elastica)
 8. Палма Рапис (Rhapis excelsa)
 9. Финикова палма рубелине (Phoenix roebelenii)
 10. Лириопа (Liriope spicata)
 11. Аглаонема (Aglaonema modestum)
 12. Сансевиера (Sansevieria laurentii)
 13. Обикновен бръшлян (Hedera helix)
 14. Бамбукова палма (Chamaedorea seifritzii)

 

Очаквайте: Как да пречистите въздуха у дома? Идеи от Daikin и NASA: Част IV