Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Как да изберем климатик

Как да изберете перфектният за вас климатик.

 

Пет важни съвета за една по-добра инвестиция.

 

Когато инвестирате във вашият нов климатик, избирането на правилният модел, капацитет и вид е много важна стъпка.

Системата която изберете ще играе важна роля за вашият комфорт в дома или офиса. Тези пет съвета ще ви помогнат да направите правилният избор за вашето пространство и същевременно да извлечете максималното от вашата инвестиция.

 

1. Целогодишна енергийна ефективност

 

Всички уреди на Daikin охлаждат домове с рейтинг на енергийна ефективност до A+++, най-високият на пазара, поддържайки сметката ви за енергия ниска. С нашите решения ще се наслаждавате на перфектния климат през цялата година по енергийно щадящ начин.

 

2. Правилният капацитет

 

При избора на климатична система е важно да се определи необходимата охладителна мощност. Система с твърде малък капацитет може да предложи разочароващи резултати, докато система, която е свръхквалифицирана, ще има по-мощен въздушен поток от необходимото, което води до дискомфорт. Откриването на перфектния капацитет е въпрос на балансиране – но вашият инсталатор на Daikin може да ви помогне в това.

 

свържете с нас за да  ви помогнем да намерите правилното за вас решение тук.

 

3. Съчетайте вашия нов климатик да отива на вашият интериор

 

Всеки дом е уникален. Със своите стилни климатици и широка гама от модели Daikin предлага комфортни и енергийно ефективни решения за всяка стая.

 

Модулите за монтиране на стена на Daikin ( Ururu Sarara, Daikin Emura, Stylish, Prefera ) се вписват идеално във всеки интериор, предлагат голям комфорт, а някой дори са отличени с престижни награди за дизайн.

 

Подовите модули като Perfera пасват идеално под перваза под прозореца или в стая, където височината е ограничена.

 

4. Погрижете се за вашето външно тяло

 

При монтаж на климатик с външно тяло много хора обръщат внимание само на вътрешното тяло, защото е което виждат всеки ден. Но местоположението на външното тяло може да е още по-важно, тъй като може да има огромно влияние върху правилното функциониране на цялата система. Външното тяло е сърцето на климатичната система, затова не трябва да се забравя. Уверете се, че входът и изходът на въздуха не са блокирани от препятствия или листа. Разгледайте вашия уред преди началото на летния и зимния сезон, за да се уверите в оптималната му работа.

 

5. Поръчайте своя уред навреме

 

Не чакайте първият горещ ден, за да поръчате своята климатична система. На първо място, вие няма да сте единственият, който иска модул да се инсталира бързо и дневният ред на оторизираните монтажници ще бъде пълен. Второ, обикновено отнема известно време преди избраният от вас климатик да ви бъде доставен. Периодът между поръчката и действителното инсталиране може да отнеме няколко седмици.

 

За пример, самият монтаж на климатик обикновено е един работен ден за една стая. Точното време за монтаж зависи от точните обстоятелства на монтажа.

© 2024 ММС Инк Всички права запазени