Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Идва лято. Време е за сладолед, море и ... климатик!

Полезно

Минат се не минат три сезона и ето: лятото дошло. Познавамe приближаването му не само по покачващите се температури и никнещите като гъби колички за сладолед. Централните новинарски емисии на големите телевизии, започнаха да отделят специално внимание на "времето по морето" в прогнозите си. Емо Чолаков и Никол Станкулова са още по-усмихнати от обикновено, а слънцето преобладава в картинките зад гърбовете им в студиото.

Лято. Екстри - колкото искаш. (Колко от вас ей сега блажено въздъхнаха: „Отпуска! Моренце!“ И други в тоя дух?) Обаче, има и нещо не толкова приятно. Жегата! Последните години, с покачването на собствената ти възраст, започва да ти се струва, че климата у нас, започва да наподобява този, в тропиците. Особено точно край морето. Жегата е лепкава и пълзи навсякъде, като протяга пипала и до най-дебелите сенки, особено в обедните часове.

Само като си представиш, как работиш, в тая канска жега и започват да ти се привиждат купища хладни бири, лимонади, коктейли "Куба Либре" или каквото там пиеш. А календара - показва само една дата – тази, на която стартира отпуската ти.

Спасението, носи едно име: климатик! Той те очаква не само в офиса, но и в хотелската стая, класния ресторант, дори в супермаркета, в който пазаруваш. Също така, се грижи да не прегрееш и докато шофираш. Абсолютно задължителен е и с оглед осигуряване на летния хлад у дома. Изобщо – климатикът е животоспасяващ, общозадължителен уред лятото (а и зимата, но за това ще си говорим друг път). Дали си на мечтаното море или не – все едно. Жегата си е жега. А единственият уред, които носи класна прохлада, е климатикът. Някога, хората имали на свое разположение в жегите ветрила. По-късно в битката с прегряването, се включил и вентилаторът.

Днес, уред номер едно, пръв приятел на човека и лете, и зиме – е климатикът. Така и така е необходим, избери качествен такъв – като Daikin. Световният бранд е признат в цял свят като първенец сред подобните уреди. Името Daikin е символ на качество и произтичащ от него комфорт. Освен това, уредите на Daikin, са с висока естетическа ценност и могат да се впишат в буквално всеки интериор – независимо, дали на старинен дворец, ултрамодерен дом или пък офис, супермаркет или бар.

Ако все още не сте се сдобили със своя най-добър летен приятел – то можете да го направите сега. Своя Daikin купете от ММС – дългогодишен партньор на световния бранд, специализиран в проектиране, поддръжка, монтаж на качествената климатична техника на Daikin.