Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Повече от по-малко с мулти сплит системите на Daikin

За Дайкин

Само едно външно тяло – това е всичко, което е необходимо, за да се създаде приятен вътрешен климат със забележителната мулти-сплит система на Daikin.

Моделите от тази линия пресъздават пълния комфорт на мощния сдвоен сплит климатик, но имат възможност да захранят и до 5 индивидуално управлявани вътрешни тела от едно единствено външно тяло – първото от много предимства.

По-малък отпечатък, по-тих и ненатрапчив

Това е история за един срещу много: Едно външно тяло е далеч по незабележимо и лесно за инсталиране на ограничени пространства. Един е по-тих и по-лесен за поддръжка.

По-лесен за инсталация, далеч по-ефективен и икономичен

Разбира се, едно тяло се инсталира по-бързо от много . И на всичко отгоре, високо-ефективната мултисплит система консумира по-малко електричество, а доставя достатъчно количество мощност.

До 5 вътрешни тела, различни модели

Външното тяло свързва широка гама индивидуално контролирани вътрешни тела от 1.5кW до 7kW. Има възможност за добавяне на вътрешни тела на по-късен етап към останалите портове на външното тяло.

Гъвкавост отвътре и отвън

На покриви , във вътрешни дворове или на стени , външното тяло се поставя там, където клиента желае. Разнообразни вътрешни тела доставят охлаждане и отопление : клиентите могат да изберат между стенни. подови или скрити таванни, които отговарят на размера на всяка стая и на комфорта, който търсят. Елегантни и в същото време ефективни, топ моделите Emura и Stylish на Daikin са перфектни допълнения към гениалната мулти сплит система на Daikin.