Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Очаквайте през Април - Daikin Nexura в каталога на ММС

За MMC

Nextura е термопомпена система за отопление и охлаждане със стилно бяло и енергийно ефективно вътрешно тяло - преден панел, който загрява като при конвенционален радиатор и тихо пренася допълнителен топъл въздух в стаята за максимален комфорт.Независимо дали искате да отоплява през студените зимни месеци или охлажда в горещите летни дни, NEXURA Ви осигурява целогодишен комфорт с натискането на един бутон. Под елегантната си външност на Daikin NEXURA са събрани най-съвременните технологии. Освен че предлага отопление, охлаждане и пречистване на въздуха, NEXURA съчетава изключителна енергийна ефективност. 

NEXURA използва възобновяем източник на енергия: въздух. Това го прави по-енергийно ефективен от изкопаеми горива за отопление. Чрез намаляване на емисиите на CO2, Daikin термопомпи допринася за опазване на околната среда. 
Инверторните технологии също спомагат - да се използват само на количеството енергия, необходима за отопление или охлаждане на една стая. Освен предоставянето на по-стабилни температури, тази технология може да доведе до спестяване на енергия до 30% в сравнение с традиционните системи, като по този начин значително се намаляват разходите Ви за електроенергия.