Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Защо да изберете SunPower Maxeon

Полезно

Слънчева енергия за цял живот. Защо SunPower Maxeon.

 

Технологията която стои зад SunPower Maxeon прави важните моменти от живота ви още по-слънчеви, не само днес, но и за десетилетия напред.

Бизнес компании, както и частни собственици на жилища, навсякъде по света избират неоспоримото качество на фотоволтаичните панели на Маxeon, за да захранват както своят бизнес така и своят живот.

Иновативните соларни панели произвеждат повече енергия от стандартните Оnes1 и имат най-дългия гаранционен живот в индустрията. От първия ден соларните панели Maxeon улавят повече слънчева светлина и произвеждат повече енергия от тази на стандартните панели. Това води до реални спестявания през дългия живот на вашата система. С водещата в индустрията гаранция, която покрива мощността и производителността на слънчевите панели Maxeon, предимството е ясно: технологията Maxeon ви дава повече енергия за вашите пари и пълна увереност във вашата инвестиция. Сега можете да имате най-устойчивите слънчеви панели на пазара, без никакви компромиси в ефективността им.

 

Слънчевите панели Maxeon не съдържат олово и са направени от рециклируеми материали, произведени по възможно най енергийно ефективен начин.

 

“И така всички заедно можем да работим за по-добро утре, с една надеждна и устойчива енергия.”

SunPower