Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Запознайте се с новата DAIKIN EMURA

Полезно

Днес искаме да Ви запознаем с Daikin Emura - икона на модерната климатизация.

 

С почти век опит в областта на решения за климатизацията и кондициониране на въздуха, Daikin съчетава най-доброто от дизайна и технологиите за да Ви помогне да постигнете перфектни климатични условия в помещението си.

 

Daikin Emura се разпознава с впечатляващият си дизайн, който не само ще отговаря на интериора Ви, но и ще радва окото Ви всеки ден. Дизайнът и техническият инженеринг от Daikin са изпълнени за вашият максимален комфорт, Emura Ви осигурява климат, създаден специално за вашият начин на живот.

 

Интелигентното управление ви позволява да контролирате климатизацията на вашият дом отвсякъде и по всяко време. Със своята енергийната ефективност А+++, не само намалявате влиянието си върху околната среда, но и спестявате от сметките си за енергия през цялата година.

 

Daikin Emura със своят красив и интелигентен дизайн е носител на престижите награди IF DESIGN AWARD и Red Dot Product Design Award 2022.

Но формата и дизайнът идват чак след функционалността и. Emura е проектирана да създава перфектен климат в дома ви и да повишава усещането ви за комфорт. Daikin Emura Ви разхлажда през горещите месеци на лятото и отоплява през зимата, като поддържа здравословна среда чрез пречистване на въздуха.

 

Daikin Emura се гордее че е различна, благодарение на заобления си преден и заден панел, вътрешното тяло се отличава с уникална 3D форма. Те помагат за хармонизираното на въздушният поток, с нейният специален термален сензор, Daikin Emura управлява разпределението на температурата в цялото помещение.

 

Daikin Emura е настроена да осигурява оптимален комфорт, когато сте в помещението, но също лесно можете да поемете контрола във ваши ръце чрез дистанционното или чрез интуитивното приложение Оnecta, което ви дава достъп по всяко време и отвсякъде.

 

Акустичният комфорт който Ви предлага Daikin Emura ще ви предостави приятното усещане да се наслаждавате на тишина и спокойствие у дома. Тя работи толкова тихо, че почти ще забравите че е там. Специално разработеният вентилатор оптимизира въздушния поток за високи нива на ефективност при ниски нива на шум, което прави Daikin Emura практически безшумна по време на работа.

 

Независимо с какво ни изненадва зимният или летният сезон, можете да очаквате климатичната ви система ви да работи през цялата година с една и съща ефективност. Daikin Emura е проектирана да работи през всички сезони и да осигурява целогодишен комфорт по най-енергоспестяващият начин: Bluevolution гарантира най-добрата производителност в класа, с ниско въздействие върху околната среда и с ниски сметки за енергия.

 

DAIKIN EMURA

Дизайн, който говори за себе си.