Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.
Приемам | Разбери повече

Алтерма 3 Високотемпературна

Вашата върхова възобновяема алтернатива с R32 за подмяна на котел за отопление, която комбинира производителност, акустика и дизайн.

ALTHERMA 3 novobluevolution

Сподели

Обади се и ние ще ви изготвим безплатно оптимална оферта, точно според вашите нужди и предпочитания.

Altherma 3 H HT- квинтесенцията на термопомпите

 

Използвайки възобновяемата енергия във външния въздух, високотемпературната термопомпа въздух-вода Altherma 3 осигурява на Вашето семейство отопление, охлаждане и гореща вода с изключителни спестявания. 75% от енергията е от въздуха, а хладилният агент и компресорът прехвърлят температурата от външния въздух към водата с минимални разходи на електричество според вашите потребности.

 

 

Зелена инвестиция

Високотемпературната термопомпа с изходяща температура на водата 70 градуса е перфектното решение за смяна на Вашия котел. Няма нужда от допълнителен нагревател и смяна на радиаторите! Със стъпка едва 0,36 кв.м. спестявате място и намалявате въглеродните си емисии с до 70% в сравнение с котел на газ или нафта.

 

Произведена в Европа за Европа

Времето в Европа може понякога да е сурово. Затова Daikin Altherma 3 H HT е проектирана да работи до -28 градуса външна температура и запазва капацитета си до -15. Благодарение на технологията Bluevolution, компресорът на хладилен агент R32 осигурява ефективност до А+++ и максимална екологичност на приложението.

 

Множество варианти за Вашия комфорт

В зависимост от Вашите нужди, термопомпите Дайкин се предлагат в 3 възможни варианта:

Модел само за отопление

Стандартният режим е наличен при всички вътрешни тела в продуктовата гама на Altherma 3. Това означава, че системата Ви осигурява отопление на помещенията чрез конвектори или радиатори и битова гореща вода.

Реверсивен модел

Ако се нуждаете от охлаждане, това е моделът за Вас! Реверсивен означава, че системата може да обръща режима си на работа и да осигурява охлаждане лятно време. Това решение изисква положени тръби под подовата настилка или термопомпени конвектори.

Двузонов модел

Двузоновото подово тяло с интегриран бойлер позволява създаването на две отделни зони, които се нуждаят от различно ниво на отопление. Например радиаторите в спалнята Ви да поддържат 70 градуса температура на водата, а подовото отопление в хола- 30. Двете зони се управляват независимо една от друга, за да се осигури максимален комфорт и спестявания.

 

Тишина, комфорт и модерен дизайн

Проектирана да намали нивата на шума до 35dB в нискошумов режим- нещо средно между чуруликане на птици и атмосферата в читалня, Daikin Altherma 3 H HT отговаря на всички изисквания за комфорт. Черната предна решетка помага на външното тяло да се впише елегантно до Вашия дом, а вентилаторът остава невидим. Модерният дизайн е отличен с награди IF и reddot design award за 2019.

 

 

Едно решение, много комбинации

Altherma 3 H HT може да се комбинира с различни вътрешни тела, за да ви осигури отопление, охлаждане и битова гореща вода.

 

Модел с интегриран водосъдържател за БГВ от неръждаема стомана

Компактното тяло със стъпка 0,36 кв.м. е оборудван с водосъдържател от 180 или 230L, за да ви захранва с битова гореща вода. Можете да изберете допълнително функция за охлаждане или двузонова функция за подово отопление. Наличен е в сив или бял дизайн.

 

 

Модел с интегриран водосъдържател за БГВ ECH2O

Оборудван с термичен водосъдържател за БГВ от 300 или 500L и възможност за свързване към термични соларни панели. Можете да изберете и функция за охлаждане.

 

 

 

Стенен модел

Най-компактният агрегат за битова гореща вода може и да бъде окачен. Нуждае се от отделен водосъдържател, за да произвежда битова гореща вода и поддържа функцията за охлаждане.

 

 

 

 

  

монтаж Daikin климатик

В качеството си на оторизиран дилър на висококачествена климатична техника Дайкин, MMC Инк е напълно наясно с голямата отговорност, която носим при извършване на монтажните работи. За целта, ние разполагаме с персонал, който ежегодно преминава обучения в централата на Дайкин и  през периодични вътрешни атестации и имат на на разположение   широк набор от специализирана литература и технически документация за всеки един от продуктите на Дайкин. 
 
Освен персоналът, изключително важни са и инструментите и материалите, които се използват. Затова ние:
 
1.   Използваме висококачествена пробивната техника за направата на отворите в стената, както и прахосмукачка, за да сведем до минимум опрашаването на Вашия дом.

2.   Използваме медна тръба с дебелина, която гарантира,че по време на монтажа тя няма да се пречупи и да предизвика загуба на фреон.

3.   Обличаме медната тръба с изолация за намаляването на загубите .

4.   Използваме PVC канали, за да запасим Вашия интериор максимално.

5.   Задължително извършваме вакуумиране на климатика .

6.   Събираме всички отпадъци от  кашони, фолиа и други и ги изхвърляме на определените за това места.

7.   Стремим се да удовлетворим Вашите желания и да останете доволни от нашата работа.


Преди започването на монтажа от изключителна важност е правилният избор на място. За да може Вашият климатик да работи коректно, трябва да се избере място, на което няма мебели, които да му пречат, да има достатъчно пространство за свободното движение на въздушния поток, да бъде нивелиран и да има възможност за извеждане на конденза.  Външното тяло да е монтирано на здрава основа и да е лесно достъпно за бъдещо сервизно обслужване.
 
 За всички предлагани от нас продукти на Дайкин осигуряваме монтаж във всяка точка на страната със собствени екипи или специалистите на нашите партньори.
 
Подробна информация за това, какво се включва в монтажа  вижте тук

1. Климатиците на Daikin са с 3 (три) години пълна гаранция и ММС като официален представител на Daikin я предлага на клиентите си , без да изисква допълнителни профилактики или проверки на системите през този период.                                                                                                      

2. Гаранционният период на климатици Дайкин е валиден при монтаж от страна на MMC.

3. Гаранционният период започва да тече от датата на въвеждане в експлоатация, но не по-късно от 2 календарни месеца от датата на извършване на доставката на техниката и е валиден само с оригинална гаранционна карта, в която е описан моделът и серийният номер на климатика.

4. В гаранционния срок се покрива всяка техническа неизправност по конструкцията на климатичната техника, възникнала от фабричен дефект.                          

5. Срокът за отстраняване на констатиран дефект по време на гаранционния период е законно установеният в ЗЗП .

6. Срокът на осигуряване на резервни части от производителя Дайкин е 10 години от закупуването на климатика.

7. Настоящата гаранция не се отнася за следните случаи:

- почистване на въздушни филтри;

- подмяна на фотокаталитичен филтър, био-филтър, филтър от титаниев апатит, flash streamer;

- подмяна на батерии за дистанционно управление;

- почистване на външния компресорно-кондензаторен агрегат от замърсяване и попадане на листа и чужди тела;

- почистване и преправяне на кондензи и кабел-канали на вътрешно/външно тялo.

8. Настоящата гаранция не покрива възникнали технически проблеми в следните случаи:

- при демонтаж, опит за ремонт и преместване на уреда от неоторизирани лица;

 - при промяна на конструкцията на помещението;

- при щети нанесени от природни бедствия, аномалии в електроснабдителната мрежа и вандализъм.                               

9. Преди да започне екполатацията на климатичната техника или да подадете сигнал за неизправност е задължително да се запознаете внимателно с инструкцията за експлоатация на уреда.

10. При липса на дефект или повреда след посещение на сервизен специалист, клиентът е длъжен да заплати разходите за посещението в размер, установен по актуална ценова сервизна листа на ММС , публикувана в сайта на фирмата.