Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

БългарскиEnglish

Каталог климатици

Изберете продукт от нашия каталог с климатици

Нови модели климатици

Най-новите климатици от Daikin

Защо климатик Daikin от ММС?

Професионализъм и качество. Десет причини да изберете климатик Daikin от ММС

MMС има 27-годишен опит в проектирането и изграждането на климатични системи. Официален представител е на климатична техника Daikin от 2001г. Всички продавач-консултанти и проектанти на ММС са сертифицирани от Daikin и минават ежегодно през множество обучения, с цел да предложат най-доброто решение за Вашия дом, офис и бизнес. Вижте нашите награди и сертификати

В MMC се използва само качествена техника. Пробивните машини, с които работят екипите ни са на утвърдени компании като Hilti и Bosch , а с цел да намалим запрашаването и дискомфорта от монтажа в дома Ви, нашите монтажници са обрудвани с прахосмукачки на Кärcher. Крепежните елементи са на Würth и медната тръба, с която монтираме е с дебелина 1мм . Всички тръбни пътища изолираме и бандажираме в UV защитно фолио, с цел да предпазим системата от разрушаване от климатични условия на средата, в която е изложена. В ММС монтажните групи използват PVC канали при инсталирането на вътрешните тела , за да впишат максимално климатика в интериора Ви. Задължително почистваме поставените ви тръбни трасета и извършваме вакумиране на системата. Това Ви гарантира, както безпроблемна работа на климатика, така и лесно сервизно обслужване за в бъдеще.

Всики климатици на Daikin в магазините на ММС са свързани и могат да се тестват . Нашите продавач-консултанти ще демострират възможностите им, ще обяснят техните функции и поддръжката им. Магазините на ММС са с лесен достъп, на комуникативни места и имат осигурени прилежащи паркинги.

MMС има опита и ресурса да Ви направи най-доброто предложение за климатизация с Daikin. Предлагаме безплатен оглед на обекта, подлежащ на климатизация с цел да се подбере оптималното решение за Вас, да се изготви оферта изцяло съобразена с условията и задоволяваща нуждите Ви от комфортна среда през цялата година.

ММС е официален вносител на климатици Daikin и като такъв поддържа наличности от всички модели на Daikin. MMC разполага със складови площи в София, Варна, Бургас и Русе. Доставката на желаната от Вас климатична ситема може да бъде извършена до 24 часа.

Климатиците на Daikin са с 3 (три) години пълна гаранция и ММС като официален представител на Daikin я предлага на клиентите си , без да изисква допълнителни профилактики или проверки на системите през този период. Защото ние, екипът на ММС, сме сигурни, както в отличната работа на машините на Daikin, така и в качествената консултантска и монтажна услуга, която предоставяме.

Сервизът на ММС се състои от сертифициран от Daikin технически перонал. Ние сме обучени да реагираме на подаден сигнал до 24 часа . Осигуряваме Ви качествена диагностика и ремонт, бърза доставка на резервни части и 6 месеца гаранция на сервизната дейност.

ММС Ви предлага да закупите своя климатик с 0% лихва , без такси и 0% ГПP с TBI Credit и ДСК Банк. Повече информация може да получите тук.

Освен частни лица, ММС е утвърден партньор и на реномирани компании като DM, кино Арена, Homemaxx, Deichmann, хотел Астера , хотел Гладиола, хотел Модус и много други!
ММС е изпълнител и на следните проекти:
Реконструкция на Спортна зала Варна;
Реконструкция на Дворец Евксиноград;
Реконструкция на ЦУ на НАП;
Летище Пловдив;
Жилищни комплекси Хармония, Карпе Вита, Галеон;
шоурум на BMW Варна
и много други.
Вижте нашето портфолио тук

Философията на ММС е за чиста и здрава планета Земя . Ние всички искаме да оставим добро наследство на идните поколения . Затова и ММС е защитила сертификат за Система за управление на околната среда ISO БДС 14001:2015. Раделяме отпадъците от дейността си, предаваме ги за рециклиране и оползотворяване на сертифицирани компании. И много важно за Вас: след монтажа на Вашия климатик, екипите на ММС имат грижата да съберат, извозят и предадат за третиране създалия се отпадък.

Бизнес клиенти

Пълен инженеринг

Довериха ни се

Наши клиенти

Кои сме ние?

Японски климатици

ММС е официален вносител на японска климатична техника Daikin и предоставя комплексни услуги за доставка, монтаж и сервиз на територията на цялата страна. Климатиците на Daikin се отличават с висока енергийна ефективност, тиха работа и дълъг експлоатационен период. Изключително разнообразното портфолио на Дайкин включва битови климатици, термопомпи за ефективно отопление, VRV системи за сградна климатизация, хладилна техника, вентилация и приложни системи. Квалифицирани специалисти на ММС са на разположение за консултации, оглед и проектни решения, съгласно конкретните изисквания на нашите клиенти.

MMC има търговски обекти в София, Варна, Бургас и Русе. Всички климатици на Daikin в магазините на ММС са свързани и могат да се тестват. Демострират се възможностите им и тяхната поддръжка. Доставката на климатиците се извършва до 24 часа. ММС предлага на клиентите си да закупят климатиците на Дайкин на изплащане, като за 6 месечен лизингов период лихвата за клинтите на ММС е 0%. Екипите на ММС са сертифицирани oт Дайкин да предлагат, проектират и монтират климатични системи на марката. Спазват установените oт Дайкин процедури и носят 3 годишната пълна гаранция на климатиците. ММС е установен партньор на много известни компании на българския пазар като DM, DEICHMANN, BAUMAXX и много други. Проектира и изгражда обекти съвместно с архитектурни и строителни фирми и извън България. ММС предлага извънгаранционно обслужване на климатици Дайкин на конкурентни цени. Като официален представител на Дайкин, ММС може да достави резервните части за климатиците бързо и извършената сервизна дейност е с гаранция 6 месеца.