Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Страдате от алергии? Ето решение за Вашия проблем! Част 5

Полезно

Алергия - дума, която днес звучи страшно. Жертва на подобни заболявания и произтичащия от тях влошен живот, са стотици милиони хора по света. Вместо да овладеем проблема, той сякаш намира свои нови и нови проявления. Борбата с алергиите включва средства от традиционната медицина, алтернативни методологии, технологични помощници като въздухопречистватели Daikin и съвсем простички правила, които можем да приложим, за да ограничим своята изложеност на подобни проблеми.

 

В предходния материал: "Страдате от алергии? Ето решение за Вашия проблем! Част 4", посочихме един от начините да имаме чист въздух у дома - залог за елиминиране на алергиите към акари, домашен прах и подобни. Това са восъчните свещи. Tе са естествен пречиствател на въздуха. Време е, за следващата точка в списъка.

 

2. Солна лампа - солните лампи също са естествени пречистватели на въздуха. Изберете си подобно осветително тяло, изработено от розова хималайска сол. То ще неутрализира токсините във въздуха и ще се грижи за здравословната среда в дома ви. Можете да оставите солната лампа да свети цяла нощ. Меката светлина, която тя излъчва, не смущава съня. Изненадващо, но тя работи - разбира се в по-малка степен - дори, когато не е включена!

 

3. Активен въглен - той е естествен въздухопречиствател. Освен това, не мирише. Отличен избор са бамбуковите въглища.

 

4. Домашни растения - вече сме говорили подробно по темата в предходни материали. Припомнете си ги, има защо.

 

Преди да пристъпим към останалите стъпки към минимизиране на алергените у дома, ще припомним една важна стъпка: технологичното решение въздухопречиствател Daikin. Уредът е изключително ефективен, надежден и необходим. Според изследванията, въздухът в домовете ни е два до пет пъти по-замърсен от този навън. Въздухопречистватели Daikin са начинът да се преборим с този факт. Изберете модерната технология на въздухопречистватели Daikin – залог за здравословният въздух у дома, пречистен от полени, акари, прах, косми на домашни любимци. Въздухопречистватели Daikin се предлагат и във вариант в комбинация с въздухоовлажнител.

 

Разговорът ни продължава в: „Страдате от алергии? Ето решение за Вашия проблем! Част 6“ с изключително любопитната стъпка 5 от горния списък: маслото на крадците!