Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Страдате от алергии? Ето решение за Вашия проблем! Част 3

Полезно

Алергиите засягат все повече хора по света. Според проучванията, всеки втори човек, поне веднъж е бил застигнат от някаква форма на алергия. Статистиките говорят, че цели 25% от населението на България страдат от подобни заболявания. След като в предходните материали "Страдате от алергии? Ето решение за Вашия проблем!" очертахме основните причинители и традиционните методологии за лечение на различните алергични състояния, време е да поговорим за алтернативните начини да се сбогуваме с тези заболявания - или поне да ги ограничим максимално.

 

Съществен момент тук са алтернативните терапии. Те включват различни подходи. Последните години, много популярни са различните хомеопатични средства, въпреки спорната им слава. Интересен метод е хомеосиниатрията (homeosiniatry), познат и като хомеопунктура или фармако-акупунктура. Представлява инжектиране на хомеопатични медикаменти в акупунктурните точки, дефинирани в традиционната китайска медицина. Този подход се прилага у нас от алерголог Светлана Дончева. Алергиите борят и иглотерапията и фитотерапията. Все повече хора избират именно подобни методи, за сметка на традиционните медикаментозни терапии. Всички изброени средства обаче, не изчерпват оръжията, които имаме на свое разположение в борбата с алергиите.

 

В тази неравна битка, през последните години се включиха и технологиите. Изключително ефективно решение, което ни помага да избегнем много алергични форми, са въздухопречиствателите. Те елиминират различните акари, прах, полени, косми от домашни любимци от въздуха. Освен това, въздухопречиствателите премахват вирусите и бактериите и отстраняват миризми и опасни газове. За да работи подобен уред реално, ефикасно и оптимално, той трябва да е произведен от компания с утвърдени стандарти в международен смисъл. Такива са въздухопречистватели Daikin. Те са дело на дългогодишни проучвания, инвестиции, работа. Резултатът от действието им, е много по-чист въздух у дома. Открийте ги при фирма ММС - основен партньор на Daikin у нас, с дистрибуторска мрежа, обхващаща територията на цялата страна.

 

Как още да си помогнем, в борбата с алергиите, ще поговорим в следващия материал: „Страдате от алергии? Ето решение за Вашия проблем! Част 4“.