Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Страдате от алергии? Ето решение за Вашия проблем! Част 2

Полезно

Алергиите са проблем за все повече хора в световен мащаб. Те влошават качеството на живот. Обединените усилия на учени и медици, вече имат свой помощник в лицето и на технологиите - в лицето на различни въздухопречистватели, като тези на световния бранд Daikin. Тези уреди се грижат за чистия въздух у дома - без акари, вируси, бактерии. За това обаче - след малко. Сега, разговорът ни продължава оттам, докъдето спря в предходния материал: "Страдате от алергии? Ето решение за Вашия проблем! Част 1".
 
Очертахме първото и най-ефикасно и логично решение за бягство от алергиите - избягването на различните алергени. Това обаче, за жалост е невъзможно. 
 
Традиционната медицина бори алергичните състояния с различни други методологии. На първо място, това са лекарствени терапии. Те включват т.нар. антихистамини - това са блокери на H1 рецепторите, отговорни за клиничните прояви при алергия. Използват се и бета-2 симпатомиметици (адреномиметици) - медикаменти, които имитират действието на симпатикусовата нервна система. Използват се при лечението на бронхиална астма. Често предписвани са и кортикостероидите. Те по същността си, са синтетичен аналог на хормони. Лекарствените средства обаче, не са единственото решение за борба с алергиите. 
 
Медицината все по-често предлага на подобни пациенти имунотерапия. Тя представлява равномерно вкарване в организма на субстанциите, виновни за алергията. Затова и този тип лечение се нарича още "алергична ваксина". Тук недостатък е продължителното лечение, което продължава буквално години. Методът е с успеваемост от 50 до 90 процента.
 
Алтернативните начини за борба с алергиите, ще обсъдим в следващия материал. Там, специално внимание ще обърнем на въздухопречистватели Daikin. Те са високотехнологично решение, в полза на чистия въздух у дома. Въздухопречистватели Daikin се предлагат на българския пазар от фирма ММС – основен партньор на световния бранд у нас от над 15 години. Доверете се на професионалистите! Осигурете си чист въздух у дома – без а полени, акари, косми от домашни любимци, прах, вируси, бактерии. Вашето решение е въздухопречиствател Daikin – стабилна и необходима крачка към устойчивото здраве.