Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Страдате от алергии? Ето решение за Вашия проблем! Част 1

Полезно

Алергиите са бич за съвременното общество. От тях в световен мащаб страдат все повече хора. Представляват реакции на организма към външни фактори и са истинско изпитание за имунната система. Въпреки сериозните медицински изследвания в областта, алергичните болести не са укротени, а напротив - имат своите нови проявления. 
 
Дразнителите са различни. Алергиите най-често причиняват:
1. Акарите в домашния прах
2. Битовата химия и козметика
3. Различни лекарства
4. Полените - дървесни, тревисти, житни
5. Хранителните алергии
6. Ужилвания от различни насекоми
7. Животни - пух, пера, козина
 
Сред приятните симптоми, съпътстващи алергиите, са кихане, течащ нос, сърбеж. Важна стъпка за преодоляването на подобни състояния, е точната диагностика. Тя може да бъде постигната чрез различни методологии. Сред тях са кожни и кръвни тестове и т.нар. провокационен тест, които поставя пациента в контакт с алергена, подозиран като виновник за неговото състояние. 
 
Лечението на подобни състояния е наглед просто - избягване на дразнителите. Това обаче, често е невъзможно. Няма как да избягаме напълно от примерно, домашния прах или полените. Тук на помощ идват различни мерки, технологии и дори зелени растения, които могат да ни помогнат в борбата с някои видове алергии.
 
Разговорът ни с тема решения на проблема с алергиите, продължава в следващия материал. Там, ще поговорим и за въздухопречиствателите Daikin. Това са уредите, които се грижат въздуха в собствения ни дом, да не ни атакува. Въздухопречистватели Daikin са уреди последно поколение, които буквално ни даряват свобода на дишане. Отървете се от вирусите и бактериите с въздухопречистватели Daikin! Допълнителен плюс, е фактът, че уредът елиминира миризми и опасни газове. Въздухопречиствателите на Daikin обаче, няма да са единственото решение, което ще предложим по пътя на сбогуване с алергиите. Какви методи да комбинирате със своя въздухопречиствател Daikin, четете в част две на „Страдате от алергии? Ето решение за Вашия проблем!“