Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Новата изцяло плоска касета на Дайкин – дизайн и гениалност в едно

За Дайкин

Комбинация от дизайн и функция

Напълно плоската касета е първото вътрешното тяло, разработено специално за европейския пазар и е резултат от сътрудничество между Daikin и известни международни дизайнерски продукти. Касетата е проектирана да се слее безпроблемно с интериорния диайн на модерните търговски сгради и е първата която се вписва в рамките на стандартния европейски плосък таван, което позволява безпроблемни инсталиране на светлини, говорители и пожарогасителни съоръжения в съседни панели.
Предлага се в бяло или бяло и сребро, напълно плоска касетата съчетава дизайн с функция перфектно, с 4-поточно разпределение на въздуха и интелигентни сензори, които гарантират, високите изисквания на архитектурното проектиране и предоставят отличен комфорт и сезонна енергийната ефективност (до A +).
Въпреки че това е първото партньорство с „жълт дизайн“ , Дайкин повежда в създаването на системи с високо ниво на дизайн, със своята Nexura и Daikin Emura, които се сливат невидимо с всеки модерен интериор. Daikin Emura спечели наградата Good Design за 2011 г. и iF Product Design Award 2010 за качеството на своите продукти за изработка, подбор на материали, както и ниво на иновация, енергийна ефективност и функционалност. Също получи a Red dot Design Award през 2010 и беше номиниран за Designpreis Deutschland 2011.