Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

ММС е компания Home C°mfort Expert Premium - знак за най-добър опит по отношение на продуктите на Daikin

За MMC

“Daikin Home C°mfort Expert Premium” е програма, разработена от Daikin Аirconditioning, която гарантира на клиентите, че компаниите, които носят това име са напълно запознати с продуктите на “Daikin” и тяхната технология, че имат в наличност най-подходящите за жилищни приложения тела на Daikin и редовно посещават курсове за обучение, провеждани от “Daikin”. ММС в компания, отличена с този знак за качество на предлаганите продукти и услуги от Daikin.

ММС, като партньор на “Home C°mfort Expert Premium” програмата, може да разчита на техническата поддръжка на Daikin по всяко време и получава специални условия за гаранционна поддръжка, от която клиентите на фирмата могат да се възползват.

“Daikin HOME C°MFORT EXPERT PREMIUM” е явен знак за ММС, че е доказала своята компетентност във всички области на климатизация на Daikin и професионалните съвети, които вървят заедно с това. Клиентите на ММС могат да бъдат сигурни, че ще получат най-добрата препоръка и оптимално решение за индивидуалните си нужди.

Предимствата за всички клиенти на ММС са:

  • Ще получите гарантирано най-доброто обслужване от висококвалифицирани експерти.
  • Имате възможност да се запознаете лично с продуктите на Daikin в изключителните магазини.
  • Ще Ви предложим възможно най-добрите сделки и атрактивни оферти за продажба.
  • Ще получите спокойствие, че в гаранционния срок на Вашия климатик, а и след него, Вие винаги ще можете да разчитате на бърза и компетентна реакция.