Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

10 неща задължителни за съвременния комфортен офис: Част 5

Полезно

Привет отново! Какъв е мечтаният офис за вас? Разбира се, говорим за такъв, в който се върши истинска работа, а не просто клатим крака между рундовете на служебното Нинтендо – което между другото, е чудесна идея, която сме забравили да включим в предходните части на „10 неща задължителни за съвременния комфортен офис“. Е, подходящо е за по-млади колективи или за такива, съхранили приключенския дух в себе си. Не сме включили и изнесените офиси – като този, в Коста Рика на Дилян Павлов. Там труд полагат четирима негови щастливи служители. Подобни подходи обаче, са присъщи на иновативни бизнеси, от високия клас и предприемчиви работодатели, сред чийто основен приоритет е задържането на качествените кадри.

В текущата серия материали, ние си говорим за по-достъпни начини, да постигнем перфектния офис. Сред тях са компютъра и периферията, удобните офис мебели, камефашината, различните канцеларски пособия. Най-доброто обаче, тепърва предстои: стая за почивка и игри, както и задължителния за комфортното ежедневие на всеки човек – независимо дали у дома, в офиса или магазина: климатикът Daikin. Този съвременен уред е задължителна част от ежедневието ни, без която буквално не можем. Грижи се за идеалния микроклимат – докато работим, почиваме, пазаруваме и какво ли още не. Задължително е да е високоефективен, както и за поддръжката му да се грижи класна фирма като ММС с доказан опит в инсталацията и поддръжката на лидера в света на климатичната техника Daikin.

Обратно в офиса. Време е за:

7. Една неочаквано добра комбинация от технологии: слушалки и флаш памет(и). Слушалките са вашият личен доставчик на музика по ваш избор – а музиката е гаранция за добро настроение, положително отношение и изобщо, има принос към вашата работоспособност. Служи и като преграда и способ за спокойна работа в шумна среда, тогава, когато имате нужда да се изолирате от околните звуци. Флаш паметта пък, позволява не само да си донесете в офиса любимата музика, но и да пренасяте документи, проекти и какво ли още не.

8. Живи цветя – Природата винаги означава добавено положително настроение. Близостта до нея е много важна за човека. Начинът, да я внесете в офиса, е чрез различни живи растения. Дали цъфтящи, или не – изборът е ваш. Защо не изградите зелена стена? Или пък да започнете да развъждате орхидеи? Това е отличен начин за релакс и почивка. Оставяте работния казус, който ви е затруднил, отделяте пет минути, за да обгрижите орхидеите, пиете чаша вода или си правите кафе, и ето ви обратно – с прочистен ум, готови да погледнете проблема от нова гледна точка.

Остана ли за какво да си говорим? Разбира се! Ред е на стаята за игри и магьосникът на времето в помещенията: климатикът Daikin. За тях, четете в „10 неща задължителни за съвременния комфортен офис: Част 6.