Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Свежо и изгодно с DAIKIN за картодържателите на Visa Gold, Platinum и Infinite

За MMC

Свежо и изгодно с DAIKIN за картодържателите на Visa Gold, Platinum и Infinite - получавате специална отстъпка от 3% при покупка на климатик с мощност до 8kw. 

ММС Инк ЕООД е официален представител на един от най-големите японски лидери в производството на климатична техника - DAIKIN. Климатизирайте дома и офиса си с DAIKIN – символ на качество и иновации. За картодържателите на Visa Gold, Platinum и Infinite, климатизацията ще бъде и изгодна защото ще получат специална отстъпка от 3% при покупка на климатик с мощност до 8kw.(Не важи за стоки в промоция).

Условия за ползване

Офертата подлежи на промяна и се базира на условията на конкретния търговец. Невалидна е при забрана или ограничение по закон. Офертата важи само при плащане с валидна карта Visa Gold, Platinum или Infinite. Всички данъци и/или разноски са отговорност единствено на купувача.

Офертата може да бъде променена или оттеглена по всяко време без предизвестие. Офертата не важи комбинирано с други оферти. Не се предвижда замяна в брой.

По отношение на офертата са приложими Общите условия на промоционална кампания „Оферти за Visa Premium”, достъпни на visabg.com.