Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Как да пречистите въздуха у дома? Идеи от Daikin и NASA: Част II

Полезно

След като таргетирахме проблема – замърсяването на въздуха у дома, разискваме възможните ефективни решения. Очертахме ги в предходния материал: „Как да пречистите въздуха у дома? Идеи от Daikin и NASA: Част I“.

Продължаваме с технологичните решения на проблема, от лидера в климатичната техника в световен мащаб Daikin и неговият официален представител ММС Климатична техника. Той предлага продукти, насочени към пречистване на въздуха в дома и осигуряване на здравословна среда на живот.

MC70L е въздухопречиствателна система на Daikin, със специална патентована технология Streamer. Тя ефективно филтрира въздуха в помещения с площ до 46 кв.м., като улавя различните потенциално опасни агенти от въздуха. Миризмите също са елиминирани.

Не мислете, че това идва с цената на дискомфорт. Не очаквайте шумен, огромен уред, който ще спомага за качеството на въздуха, но ще носи редица недостатъци. Въздухопречиствателна система MC70L на Daikin е практически безшумна - до 16 dBA. Тя е мобилна, компактна, лека и лесна за почистване.

Можете да управлявате въздухопречиствателната система на Daikin безжично. Въздушният поток, който тя осигурява в режим "Турбо" е 420 куб.м./час. Напълно безопасна е за децата ви, тъй като има защитна блокировка, ориентирана точно към тях.

Уредът на Daikin има редица особености, съвкупността от които го прави изключително ефективен. Сред тях са:

 1. Функция "Йонизиране на полени" - улавя полените
 2. Предварителен филтър - лови големите частици прах
 3. Фотокаталитичен филтър с титанов апатит - абсорбира бактерии и вируси
 4. Обезмирисяващ стримерен каталитичен филтър
 5. Нагънат филтър за прах
 6. Улавяне на праха с плазма
 7. Стримерен разряд - разгражда миризми и алергени
 8. Режим "Турбо"
 9. Енергоспестяващ инвертор и автоматичен работен режим
 10. Таймер за изключване
 11. Режим за сън
 12. Защитна блокировка за деца
 13. Измерване на праха и миризмите
 14. Възможност за регулация яркостта на дисплея

За повече информация и консултации, можете да се обърнете към ММС Климатична техника - официален дистрибутор на Daikin, с дългогодишен опит в проектирането, обслужването, предлагането на висококачествените продукти на Daikin. Национален телефон: 0 700 20 290.

За въздухопречиствател с овлажняване Daikin и зелени идеи за пречистване на дома от NASA, очаквайте в следващата част на материала: Как да пречистите въздуха у дома? Идеи от Daikin и NASA: Част III