Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Какво представляват климатиците сплит система? Част 3

Полезно

Светът ни залива с милиони рекламни послания, които ни сочат различните стоки като „уникални“, супер ефективни и притежаващи различни качества и характеристики, точно от които се нуждаем ние. Често, продуктите са увенчани с различни термини, които потребителят неясно доколко добре разбира. Ето защо, решихме да хвърлим светлина върху един термин, свързан с климатичната техника – климатичните сплит системи. Какво представляват те? Обобщението открийте тук, във финалната статия от триптиха „Какво представляват климатиците сплит система?“

 

Климатиците сплит система се състоят от отделни външно и вътрешно/и тела. Моносплит системите включват едно външно и едно вътрешно тяло, а мултисплит системите – едно външно и до пет вътрешни тела. Световните брандове – производители като Daikin, предлагат и супер мултисплит системи, които включват няколко външни и до девет вътрешни тела.

 

Монтажите на вътрешните тела на климатиците сплит система, е различен. Най-често е стенен. Налични са и климатици за скрит таванен или таванно-стенен монтаж, както и подово-стенни или таванни климатици.

Най-важен обаче, е вашият избор – на бранд климатична техника и фирма, която да е до вас на всяка стъпка до осъществяване на климатичната ви система. Компаниите, които са специализирани в работата с климатична техника - проектиране, консултации, монтаж, поддръжка на климатични системи от всякакво естество за домашна и промишлена употреба, са наясно с особеностите на всяка от тези системи. Те могат да ви предложат най-доброто решение, съобразено с вашите нужди и особеностите на помещенията, които искате да климатизирате.

 

Безспорен лидер на пазара на климатична техника в световен мащаб е Daikin. Японската фирма отдавна е наложено име по света, асоциирано с високо качество и ниски експлоатационни показатели.

 

В България, основен дистрибутор и партньор на Daikin от 15 години, е фирма ММС. Компанията разполага със собствени складови бази и офиси във Варна, София, Русе, Бургас. Регулярни обучения се грижат за непрестанното подобряване на знанията и уменията на служителите на компанията, както и за добрата информираност на фирмите - партньори на ММС относно най-новите продукти и политики на Daikin.

Климатичните сплит системи са само малка част от технологиите на Daikin, които ММС предлага. Доверете се на професионалистите с многогодишен опит, които не просто ще ви снабдят с климатик, а ще ви помогнат да подберете точния такъв и ще се грижат за оптималната му работа през годините.