Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

За какво да внимавам когато избирам климатици? Част 5

Полезно

Покупката на климатик не е лесна задача. След като в предходните материали, разгледахме подрбоно на какво е добре да обърнете внимание, когато си изборате климатик, ето ни в последната, финална част на „За какво да внимавам когато избирам климатици?“ Тук, ще откриете най-доброто и оптимално решение, което всеки неспециалист може да вземе, когато дойде време да си избира климатици: Да се довери на фирма, официален партньор и представител на световен бранд, производител на климатична техника!

 

Защо това е така? Как от бранд – производител, опитен консултант, професионална фирма за монтаж и отличен сервиз с опит и широка мрежа, достигнахме само до тези две точки – официален партньор и цена? Това е така, защото фирмите, които са дългогодишни партньори на отличните брандове световни производители на климатична техника, покриват всичко – от А до Я. Подобна фирма е ММС. От над 15 години, компанията, основана през 2002г. работи само с продуктите на японския лидер на пазара на климатична техника Daikin.

 

ММС е най-добрият избор, при избора на климатична техника, защото разполага с офиси в София, Варна, Бургас, Русе и дистрибуторска мрежа, обхващаща цялата територия на страната.

 

В ММС работят консултанти с много богат опит, които при зададени от вас параметри, много бързо могат да ви ориентират кои е най-подходящият за вас климатик Daikin – с оптимална мощност и ефективност.

 

С ММС няма нужда изобщо да коментираме дали монтажът на климатиците е включен в цената. При добрите фирми, монтажът на климатиците винаги е съставна компонента от ценообразуването. Освен това, тук компромиси при монтажа на климатици няма. ММС разполага с монтажни групи, които работят изключително чисто и професионално. Те знаят точно как да монтират уреда/ите, така че да работи/ят оптимално, без да нарушат стените в дома ви или естетиката на фасадата.

 

Гаранционното и следгаранционното обслужване на ММС, е професионално и с отлично покритие. Това гарантира бързина на реакцията и ефективно професионално отстраняване на възможните проблеми.

 

Чудите се, за какво да внимавате при избора на климатик? Доверете се на ММС и Daikin! Десетки търговски вериги, стотици строителни компании, хиляди домакинства се довериха на ММС и Daikin и се радват на комфортна отлично климатизирана среда. Защото, опитът и професионализмът са ценности с непреходна стойност, които си заслужават!