Използваме бисквитки. Като използвате нашия сайт, вие се съгласявате с ползването им.

Приемам | Разбери повече

Български English

Видове и предимства на климатичните системи за бизнеса

Полезно

Предимствата на климатичните системи за бизнеса са неуспорими. Чрез позволяване на внимателна манипулация на работната среда, в която вашите служители трябва да функционират, запазвате температурата на офиса в комфортен обхват, което позволява на служителите да работят добре и да влагат повече усилия в работата си. В действителност, добре настроената климатична система рядко ще бъде забелязана от вашите служители, но отсъствието й със сигурност ще бъде голям проблем и ще допринесе за влошаване на отношенията с персонала. Увеличаването на продуктивността на персонала, което ще остане незабелязано от самия персонал, със сигурност ще доведе до по-добри резултати и по-високи печалби.

Големият обхват на климатични системи на марката Дайкин, които предлага фирма MMC са достатъчно разнообразни, за да си подхождат към всякакви помещения, независимо дали работите за търговската, развлекателната или производствената индустрия.

 

Основните видове са посочени по-долу:

Таванни климатици - най-подходящи за отворени помещения, като класни стаи и офиси, за равномерно разпределение на въздушния поток.

Това тяло също е идеално, където подовото/стенното пространство е ограничено. Може да бъде контролирано с жичен окачен в стената контролен панел и може и да нагрява и да охлажда.

 

Стенни климатици – тези са най-лесните климатици за инсталиране и опериране.

Те са идеални за ограничени пространства или в проблематични зони, като сървърни стаи. Те също осигуряват опцията да имат повече от едно вътрешно тяло, контролирано от само едно външно тяло. Може да бъде управляван от безжично дистанционно управление или от жичен окачен на стената контролен панел, може едновременно да нагрява и охлажда.

Канални системи - позволяват охлаждането, отоплението на няколко стаи от един източник, без нуждата от тяло във всяка стая.

Тялото е инсталирано над тавана, като само решетките се виждат във всяко помещение. Те осигуряват равномерна температура независимо от размера на помещението, което се охлажда/отоплява, като осигуряват комфортна среда за живеене и работа.

 

VRV/VRF –  Тази система е подходяща за големи проекти

Необходими са висококвалифицирани инженери за дизайна и инсталацията. VRV системата охлажда голяма област от централизирана система тръбопроводи, като осигурява много вътрешни тела и само едно външно тяло. Това е най-ефективното решение за големи сгради.

Може да се обърнете съм фирма MMC за повече информация и съвет или за доставка, монтаж и сервиз на всякакъв вид климатици на марката Дайкин.